Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

SLAVICA EKLSTON SE OBOGATILA POSLE RAZVODA

Srpkinja najbogatija raspuštenica!

Autor: Ekipa Alo! | 24.04.2013 - 07:33:00h | Komentara: 5

“Najjednostavniji način na koji atraktivna devojka može da se obogati jeste da se bogato uda, rodi decu i posle nekoliko godina podnese zahtev za razvod”, rekla je za “Tajms” Ajša Vardag, vodeći advokat za razvode u Velikoj Britaniji.

Posle razvoda je dobila 1,12 milijardi dolara: Slavica Eklston

Posle razvoda je dobila 1,12 milijardi dolara: Slavica Eklston

Ona je potpuno u pravu, samo što je Slavica Eklston, rođena Radić, bila 23 godine u braku sa Bernijem Eklstonom, gazdom Formule 1. Njoj je posle razvoda pripalo 1,12 milijardi dolara i Slavica je ubedljivo prva na “Tajmsovoj” listi najbogatijih raspuštenica na svetu.

Slavica, perspektivna manekenka, upoznala je Bernija na jednom događaju koji je organizovao Armani, uoči trke Formule 1 u Monci 1982. Uprkos razlici u godinama (Berni je stariji od Slavice 28 godina), kao i razlici u visini (Berni je visok 159, a Slavica 188 centimetara), ljubav je planula i oni su se ubrzo venčali. Slavica je Berniju rodila dve ćerke Tamaru (28) i Petru (24). U novembru 2008. Slavica je podnela zahtev za razvod, koji je okončan 11. marta 2009.
U avgustu prošle godine Berni se venčao sa 50 godina mlađom Fabijanom Flosi, koja je direktor marketinga Formule 1 u Brazilu.
Na drugom mestu najbogatijih svetskih raspušteica je Irina Malandina, koja je posle razvoda od ruskog tajkuna Romana Abramoviča dobila 236 miliona dolara. Oni su u braku bili 16 godina i Irina je Romanu rodila petoro dece.
Sarajka Diana Dženkins je posle razvoda od Rodžera Dženkinsa ostala bogatija za 228 miliona dolara. Na četvrtom mestu je Galina Brešova, koja je posle razvoda od nedavno preminulog Borisa Berezovskog dobila 152 miliona dolara.

Nema blama da se slika gola

Nema blama da se slika gola

Ćerka Tamara nema tajni!

Tamara Eklston, starija ćerka Slavice i Bernija Eklstona pokazala je, slikajući se za majsko izdanje “Plejboja” da nema tajni. Ona je ponosno pozorala, potpuno gola, ne pokrivajući strateške delove svog tela. Na fotkama Tamaru voze u luksuznom automobilu, pozirala je i na balkonu i na stepenicama raksošne vile. “Ponosna sam na ove fotografije”, rekla je ona.

Poslednji komentari
  • dana Vreme: 24.04.2013 10:34h

    slavica se nikada na zapadu nije izjasnjavala kao srpkinja vec hrvatica. pogledajte wikipediju.

  • milorad Vreme: 24.04.2013 10:46h

    a ja mislio hrvatica...nema veze, svi smo mi nasi.

  • aa Vreme: 24.04.2013 10:49h

    a ja mislo slavica hrvataica..ma nema veze, svi smo mi nasi.

  • gordana Vreme: 24.04.2013 17:03h

    .....Ako krije poreklo nek ostane Hrvatica.....

  • NYC 212 Vreme: 26.04.2013 01:41h

    Sorry, Slavica nikada nije bila manekenka vec obicna, prosecna starleta iz Rijeke ..koja je u to vreme cesto odlazila u severnu Italiju u potragu za bogatim Italijanima..."Sreca" joj se osmehnula kad je upoznala prebogatog Engleza Bernija...vlasnika Formule 1. Doticni je bio 32 godine stariji od nje, izuzetno ruzan i od nje nizi za oko 40 cm. Viceve na njihov izgled ...cesto je pravila i engleska stampa. "Money cannot buy happiness" ...tj. novcem se ne kupuje sreca ..pa je to na svojoj kozi iskusila i Slavica ! Najbolje godine zivota provela je pored jednog od najruznijih Engleza ...da bi je posle 23 godine prevario ! A sto se njene cerke tice...koja se gola slikala za Playboy ...iver ne pada daleko od klade....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP