Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

SVADBA VEKA!

Sve o venčanju Novaka i Jelene!

Autor: V. Nestorović | 26.09.2013 - 22:06:00h | Komentara: 2

Novak Đoković (26) i Jelena Ristić (27) počeli su sa pripremama za svadbu veka! Najpoznatiji srpski par, nakon veridbe nedaleko od Monte Karla i intimne večere, sve je bliži konačnoj odluci da venčanje obavi u Beogradu, saznaje „Alo!“.

Bliski prijatelji porodice Đoković otkrivaju nam da je Novak zaprosio svoju devojku nakon tačno osam godina zabavljanja, pa ovaj njegov čin, baš na godišnjicu, ne iznenađuje njihove najbliže. Par se i dalje drži toga da bi privatni život trebalo odvojiti od Novakove megapopularnisti, pa iz tog razloga ne žele da u javnost iznose detalje s veridbe, baš kao ni planove u vezi sa svadbom.

Novak i Jelena

Fotografija kojom je Novak najavio brak sa Jelenom

 Potpuno je izvesno, kada je reč o venčanju, da će svadbeno veselje u srpskoj prestonici biti zakazano na jesen sledeće godine, i to po završetku US Opena.

Hotel „Kraun plaza” moći će da ugosti i do 680 zvanica

Hotel „Kraun plaza” moći će da ugosti i do 680 zvanica

 - Koliko znam, njihova davnašnja želja je da naprave svadbu u Beogradu, pre svega zbog rodbine i zbog venčanja u crkvi po pravoslavnim običajima, pred oltarom. I ako je neko pomislio da je Jelena trudna, pa su se iz tog razloga sad i verili, reći ću vam - ne, nije trudna, iako oboje priželjkuju trenutak kada će se ostvariti i kao roditelji - uz osmeh nam otkriva isti izvor.

2006. Prvi izlazak

2006. Prvi izlazak

 S obzirom na to da će u organizaciju svadbe biti uključen čitav tim ljudi, koji će pomoći budućem bračnom paru Đoković da u potpunosti uživa u tom svečanom danu, već su se pojavile i prve ideje o mestu svadbenog veselja.

2007. U kafani

2007. U kafani

 - Mnogo je predloga i ideja, ali kako sada stvari stoje, izbor bi mogao da padne na „Kraun plazu“, novobeogradski hotel na mestu nekadašnjeg „Interkontinentala“. 

2009. Porodični skup

2009. Porodični skup

 Koliko znam, oboje će pokušati da izbegnu senzacionalno venčanje. Naravno, ta vest će obići čitavu planetu, ali koliko znam, ne planiraju da na spisak zvanica uvrste ljude iz svetskog džet-seta. Holivudskih faca, dakle, neće biti. Za sve njihove prijatelje, glumce, pevače, poslovne saradnike biće naknadno upriličena neka žurka, verovatno u Monte Karlu, ali o tom-potom... Dan samog venčanja biće isključivo rezervisan za njih dvoje, njihovu rodbinu i najuži krug prijatelja. 
Novobeogradski hotel „Kraun plaza“, koji će biti otvoren krajem 2013, ispunjavaće najviše standarde u organizaciji, ali i u smeštajnim kapacitetima. Čak i da spisak gostiju dostigne 500 zvanica, to je dovoljno veliki prostor da se svi osećaju komotno i prijatno - prenosi nam jednu od opcija dobra prijateljica Novaka i Jelene.

Jelena i Novak

Jelena i Novak | Foto: Andrew H. Walker

 Iako je hotel „Kraun plaza“ u fazi izgradnje, već sada ima 12 rezervisanih svadbenih veselja i bukiranih čak 28.000 noćenja za 2014. godinu. Čak i ljudi koji se bave organizacijom svadbenih veselja u Srbiji slažu se da bi „Kraun plaza“ bila pun pogodak.


Slatke muke su pred Novakom i Jelenom...

Nole: Jelena je ljubav mog života!

Đoković je tokom prethodnih osam godina veze stalno isticao koliko mu znači što je Jelena uz njega.
- Jelena je ljubav mog života. Ona je sposobna, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost. Upravo to je ono što nas čini srećnim u ljubavi - pričao je svojevremeno Nole.


Jelena: Nisam sa Novakom da bih se osećala moćnom!

Jelena Ristić, buduća Đoković, jednom priliko je izjavila sledeće:
- Ne zabavljam se sa Novakom da bih se osećala moćnom, kao što neki možda misle. Sa njim sam zato što ga volim, zato što se volimo, a ne što nas neki drugi posmatraju i što nam zavide.

Kako je upoznao Jelenu...

Noletova ljubav iz Kosovske ulice!

Jelena Ristić (27) sasvim je obična devojka iz Kosovske ulice koja je pohađala Osnovnu školu „Drinka Pavlović“ u Beogradu. Nakon toga je upisala Sportsku gimaziju, a upravo u to vreme su se njih dvoje i upoznali preko zajedničkih teniskih prijatelja. Kažu, bila je to ljubav na prvi pogled. Da je i Jeca sportski tip, videlo se u školskim danima. Naime, ona je oduvek pokazivala sklonost ka atletici, čak je počela i sa ozbiljnim treninzima. Da je ambiciozna, kako i Novak tvrdi, da se zaključiti i po njenoj odluci da se ozbiljno posveti školovanju. Jelena je upisala prestižni Univerzitet Bokoni u Milanu, na kojem je diplomirala sa najvišim ocenama. Tek pošto je ostvarila i te planove, mogla je sebi da dozvoli da se češće pojavljuje uz svog dragog na brojnim turnirima širom sveta.

Jelena Ristić je završila master studije u Monte Karlu, gde je i pripremila doktorsku disertaciju iz oblasti ekonomije, a paralelno je radila u poznatoj svetskoj naftnoj kompaniji. 

Bez Holivuda u Beogradu!

Ako ste na svadbi Novaka i Jelene očekivali prisustvo Ričarda Bransona, Naomi Kembel, Adrijane Lime, Kejt Hadson, Done Karan, Tomija Hilfigera ili vojvotkinje od Jorka, ništa od toga... Prema informacijama kojima raspolaže „Alo!“, veliki broj VIP-ova biće počašćen na jednoj od žurki nakon venčanja, najverovatnije u Monte Karlu, skup u Beogradu će biti rezervisan za one najbliže...

Poslednji komentari
  • deyo Vreme: 27.09.2013 07:02h

    stvarno neznam zasto pravite senzaciju ni od cega!! koja svadba veka,zeni se jedan uobrazeni naduvenko i vama je to svadba veka!! nemate nista pametnije da pisete

  • nedjo Vreme: 27.09.2013 16:20h

    jel uzeo kredit za svadbu?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP