Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

ZVEZDA BURLESKE OTKRIVA:

Tajne Dite fon Tiz!

Autor: Ekipa Alo! | 30.05.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Jedna od najlepših žena sveta, čuvena zvezda burleske Dita fon Tiz, otkrila je tajnu svoje lepote. Iako bi se po oblinama reklo da je u pitanju samo odlična genetika, radi se o stotinama kozmetičkih i drugih preparata.

Do savršenstva  uz mnogo rada i  truda: Dita fon Tiz

Do savršenstva uz mnogo rada i truda: Dita fon Tiz

- Postoji gomila preparata bez kojih ne bih mogla - izjavila je Dita, na čijoj listi se nalazi čak i ružičasto osvetljenje, pod kojim celulit prosto nestaje.
Dita je priznala da je zavisnik od kozmetičkih preparata, bez kojih bukvalno ne bi mogla da živi, ali i održava svoj glamurozni izgled. Na pitanje koja tri preparata svaka žena mora da ima ako želi da izgleda kao ona, odgovor je bio kratak - 300!


- Sama se šminkam, čak i za nastupe. Sama biram odeću, pravim frizuru i ostalo. Ipak, džaba vam šminka, pošto bez velikog samopouzdanja ne možete da izgledate seksi - rekla je Dita.

- Za mene je seksepil individualna stvar. U pitanju je pronalaženje sebe i svog samopouzdanja. Svako mora da pronađe ono zbog čega se oseća odlično. Da biste bili seksi, morate da budete i psihički jaki - objasnila je Dita.

Među njene omiljene preparate spadaju, između ostalih, “MAC mineralize” puder za lice, “dior dolce vita” karmin, “guerlain divinora” tečni ajlajner i “dior show” maskara.

Osim kozmetike, za njen izgled važan je i nakit, pa Dita obožava da nosi minđuše, kojima voli da se igra. Interesantno je i da je kao najbolji lek za celulit navela ružičasto svetlo, pošto je to „jedina stvar koja funkcioniše“.

Pet Ditinih saveta za savršen izgled

1 Bela koža je perfektna baza za „old luk“. Nikada nisam pokušavala da pocrnim i uvek sam koristila kreme sa zaštitnim faktorima i nosila šešir kada sam bila izložena suncu.
2 Klasični crveni ruž za usne je najveći izraz šik lepote koji žena može da postigne. Mat crvene usne koje izgledaju kao ružine latice su preslatke. Dodajte samo malo sjaja za usne u sredinu.
3 Tridesetih i četrdesetih godina, ostaviti površinu u obliku polumeseca na donjem delu noktiju bio je znak elegancije. Danas je to to ponovo moderno i šik.
4 Za dramatičan izgled, počinjem sa neutralnim kreonom i definišem liniju crne senke u pregibu. Završavam penušavom belom bojom na čeonom delu i kraju kapka.
5 Uvek napuderišem nos presovanim puderom koji izuzetno i kompaktno ukrašava moje lice.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP