Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

ŠOK

Talibani ubili bivšeg dečka Britni Spirs!

Autor: telegraf.rs | 18.01.2015 - 14:30:00h | Komentara: 1

- Bio je na putu iz Kabula prema obližnjoj lokaciji, kada je njegov helikopter srušen. Državni službenici rekli su nam kako su to učinili talibani. Moji roditelji su veoma stari, pa znamo da je ovo i njima teško palo - rekao je brat ubijenog pilota

Britni Spirs

Foto: youtube

Džon Sundahil, odlikovani pilot helikoptera i bivši partner Britni Spirs ubijen je u Avganistanu, a “Mirror” javlja kako su ga ubile talibanske snage.

Sundahil je upravljao helikopterom na području Kabula, gde je u privatnom aranžmanu mesecima prevozio službenike širom Avganistana. Karl Sundahil, brat ubijenog pilota, rekao je kako je 44-godišnji Džon u Avganistan otišao kako bi pomagao ljudima.

Britni Spirs

Foto: youtube

- Slomljeni smo, Džon je tamo otišao kako bi pokušao da popravi zemlju. Pokušavao je pomoći ljudima, često je govorio kako je zemlja zapala u stanje haosa – kazao je Karl.

- Bio je na putu iz Kabula prema obližnjoj lokaciji, kada je njegov helikopter srušen. Državni službenici rekli su nam kako su to učinili talibani. Moji roditelji su veoma stari, pa znamo da je ovo i njima teško palo – rekao je brat ubijenog pilota.

Telo ubijenog pilota prevezeno je u SAD, gde je porodica održala malu misu za preminuloga u budističkom hramu u Los Anđelesu.

- Džon je bio budista pa smo u skladu s njegovim željama održali pogreb u budističkom hramu – dodaje Džonov brat Karl.

Džon Sundahil javnosti je poznatiji po svojoj vezi s Britni Spirs. Par se upoznao nakon grupne podrške za alkoholičare 2007. godine u Los Anđelesu, a slavna pevačica javno mu je zahvalila na ulozi koju je odigrao u njenoj borbi protiv alkoholizma, prenosi Index.hr.

Poslednji komentari
  • boda Vreme: 18.01.2015 15:34h

    u principu zao mi je kad neko pogine. A ovo ovde, lepo drustvance, postao budista (?) ok, lecio se od alkoholizma, pa kao pilot otisao da pomaze. Nisam jos shvatio kako piloti vojnih helikoptera u tudjoj zemlji pomazu.. pa mozda ce mi se prosvetliti. Ali, stvarno mi je zao sto je poginuo. Pa mogao je u svojoj zemlji naci mir i srecu

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP