Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

MTV MUZIČKE NAGRADE

Tejlor Svift vodi sa devet nominacija!

Autor: Beta | 21.07.2015 - 21:30:00h | Komentara: 0

Tejlor Svift vodi po broju nominacija za ovogodišnje Em-Ti-Vi (MTV) video muzičke nagrade koje se dodeljuju idućeg meseca u Los Anđelesu.

Tejlor Svift

Tejlor Svift

Svift je nominovana u devet kategorija, uključujući i za video godine za video spot "Bad Blood" u kome igraju Selena Gomez, Lina Danam i još poznatih prijatelja pop zvezde. Lamar koji se takođe pojavljuje u videu "Bad Blood" nominovan je za video godine za njegov hit "Alright". Druge nominacije za tu glavnu nagradu su Bijonse za ; "7/11", Ed Širanov "Thinking out Loud " i Mark Ronsonov "Uptown Funk".

Dodela Video muzičkih nagrada (VMA), koju će voditi Majli Sajrus, biće prenošena uživo 30. avgusta iz Majkrosoft teatra u Los Anđelesu. Širan ima šest nominacija, a Bijonse, Lamar i Ronson po pet. Numera Tejlor Svift "Blank Space" takmičiće se za najbolji video ženskog izvođača i najbolji pop video, dok je "Bad Blood" u konkurenciji za najbolju kolaboraciju, režiju, montažu, vizuelne efekte, umetničku režiju i kameru.

Bijonse i Niki

Bijonse i Niki Minaž

Bijonse, Sia, Niki Minaž i Eli Goulding su u konkurenciji sa Tejlof Svift za najbolji video u ženskoj kategoriji, dok se Širan, Lamar, Ronson, Vikend i Nik Džonas takmiče za najbolji video u muškoj kategoriji. ; Majli Sajrus koja je osvojila nagradu za video godine prošle godine za "Wrecking Ball" dominirala je prošlogodišnjom dodelom Video muzičkih nagrada.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP