Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

GLUMAC TABLOIDIMA DAO POTPUNU IZMIŠLJOTINU

Tom izmislio vezu Bila i Elizabet!

Autor: | 07.02.2014 - 08:26:00h | Komentara: 2

Izmišljotina! Bil Klinton, bivši predsednik SAD, nije imao aferu sa britanskom glumicom Elizabet Harli i oni nisu imali seks u Beloj kući dok je u susednoj sobi spavala Hilari Klinton.

Zajedno su bili samo na maskenbalu Elizabet Harli i Bil Klinton

Zajedno su bili samo na maskenbalu Elizabet Harli i Bil Klinton | Foto: original-tours.com

Priču punu sočnih detalja o aferi koja je trajala godinu dana i Klintonovoj zaljubljenosti u Elizabet izmislio je glumac Tom Seizmor, bivši ljubavnik britanske lepotice. Tabloid „Globe“ preneo je da je Bil od Toma na jednom prijemu tražio broj telefona bivše devojke. „Daj mi broj! Naređujem ti! Ja sam vrhovni zapovednik“, navodno je Tomu rekao Klinton. Priča se da je Klinton po Liz, koja je tada bila u Los Anđeles, poslao službeni avion kako bi što pre došla u Vašington. Na pitanje da li su Bil i Elizabet imali seks, Tom je uzvratio: Pa šta misliš da su radili? Ostala je u Beloj kući četiri dana!”.


Povukao izjavu o bivšoj devojci: Tom Seizmor

Povukao izjavu o bivšoj devojci: Tom Seizmor | Foto: AP

Seizmor i Elizabet su u vezi bili tri godine, ali sve se raspalo još 1995. Čitavu izjavu tabloid ima snimljenu. Dan kasnije, Tom demantuje čitavu priču. „Nikada nsiam bio u Beloj kući i nikada nisam sreo Klintona. Ne demantujem da sam rekao ove stvari, ali ništa od toga nije istina. Sve je izmišljotina. Bio sam naduvan.“


Klintonov portparol potvrdio je da su se nekadašnji predsednik i glumica družili 2001. godine, a 2005. su fotografisani zajedno na jednom maskembalu.

Naslovna strana tabloida

Naslovna strana tabloida

Liz: Advokati će sve rešiti!


Elizabet Harli, koja je dugo godina bila u vezi sa kolegom Hjuom Grantom, demantovala je navode tabloida o aferi sa bivšim predsednikom SAD.
„Ove priče o meni i Bilu Klintonu zaista su presmešne. I naravno, neistinite. Time se sada bave moji advokati, a meni je cela priča toliko zanimljiva da mi se zeva“, napisala je Liz na svom Tviter nalogu.

Poslednji komentari
  • JANA Vreme: 07.02.2014 09:42h

    Dali znate da mi -naivni citaoci sada ovo razumemo kao potvrda teze da "naduvan'LAZU I DA JE TO KARAKTERISTIKA OPIJATA I DA ZATO VRLO CESTO DOLAZI DO NESPORAZUMA "NADUVANIH"I "CISTI"TJ.TREZVENIH.I KO KOME TRBA DA SE PRIKLOBI ,PITAM JA VAS,DA BI BILO MANJE NESPORAZUMA.aLI KONACNO JE GOSPODIN PRIZNAO LAZ I OLAKSAO ZIVOT NEKADASNJOJ PRVOJ DAMI A I SKINUO LJAGU SA SVOJE DEVOJKE I PREDSENIKA NAJMOCNIJE ZEMLJE I ZEMLJE SNOVA.

  • cedo Vreme: 07.02.2014 11:53h

    Dokazano da je zivi perp

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP