Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

FENOMENALNO

Tom Odel zakazao nastup na EXIT-u

Autor: Blic | 14.02.2015 - 12:30:00h | Komentara: 0

Jedna od najvećih muzičkih senzacija nove generacije i nagrađivani britanski kantautor Tom Odel nastupiće za 15. rođendan Egzit festivala na glavnoj bini u petak, 10. jula.

Tom Odel / Foto: Profimedia

Tom Odel / Foto: Profimedia

Mladi Dejvid Bouvi, kako ga je prozvala Lili Alen, osvojio je publiku i kritičare debitantskim albumom sa prvog mesta britanske top liste „Long Way Down“, sa kojeg se izdvojio i veliki hit-singl „Another Love“.
Potvrda vanserijskog talenta 24-godišnjeg pevača, stigla je u vidu dva priznanja koje bi svaki muzičar lično poželeo najviše. Nagradu za najveća autorska dostignuća „Ivor Novello“, Odel dobija već 2014. godine, a pre njega su je osvajali Piter Gebrijel, Erik Klepton, Juritmiks…

Tom Odel / Foto: Profimedia

Tom Odel / Foto: Profimedia

 
Britanac trenutno priprema nove pesme koje publiku očekuju već na proleće u okviru turneje Forest Live gde će sa njim nastupati Robert Plant i Paloma Faith. I dalje je aktuelan njegov poslednji hit singl „Real Love“, obrada istoimene pesme Džona Lenona, sa kojom je ove zime osvajao evropske top liste i pridružio je plejadi svojih romantičnih pesama kao što su „I Know“, „Grow Old With Me“, „Hold Me“ i druge.

Na pitanje da li se iza njegovih romantičnih stihova kriju stvarna iskustva, zvezda ovogodišneg Egzita odgovara iskreno:

- Slomljeno srce piše najbolje pesme. A onda se prepozna u pesmi i pozove te sa pitanjem: da li želiš da se ponovo zaljubiš?

Exit festival

Exit festival

 
Ovog leta Egzit Avantura počinje u Novom Sadu 9. jula i trajaće preko deset dana, sve do finala na budvanskoj plaži Jaz 18. jula! Egziit festival slavi svoj 15. rođendan na Petrovaradinskoj tvrđavi, a Sea Dance „brani“ aktuelnu titulu najboljeg evropskog festivala u kategoriji do 40.000 posetilaca dnevno.
Više pročitajte ovde.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP