Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

PROMENILA SE

Tori: Kejti se folira i ne zna da peva!

Autor: Super žena | 26.10.2013 - 14:30:00h | Komentara: 0

Glumica Tori Speling iz popularne serije Beverli Hils je u svojoj knjizi „Spelling It Like It Is“ iskoristila prilku da izloži svoje utiske o glumici Kejti Holms pošto su se nakon dugo vremena opet srele.

Kejti Holms

Nije više kao pre: Kejti Holms | Foto: Allure

Tori i Kejti su se sprijateljile još pre petanaest godina kada su obe glumile i poznatim serijama. Prvi utisci o Kejti Holms su bili vrlo pozitivni prema rečima Tori:
- Kejti je tada bila sve ono što očekujete. Imala je farmerke na sebi i majicu bez rukava, puštenu kosu i bila je povučena, ali zanimljiva i vrlo slatka.
Međutim kada su se nakon desetak godina opet srele, nakon što su obe dobile decu i osnovale porodicu, Tori kaže kako Kejti nije bila više ona ista osoba. Slučajan susret kod istog profesora pevanja, glumicu Tori je jako iznervirao, ali i rastužio.
- Dok sam čekala da neka glumica završi čas pevanja, osećala sam se dobro, jer je ona jako loše pevala. Kada je izašla, shvatila sam da je to Kejti. Iako se Kejti zaustavila da se pozdravimo, njen govor tela mi je upućivao da joj ne prilazim, a ja sam se razmišljala da li treba da je zagrlim jer se odavno poznajemo.

tori

Kejti se skroz promenila: Tori Speling

Tada je usledilo ono što je Tori najviše uznemirilo, a to je priča o majčinstvu i tome kako Kejti navodno nije znala da Tori ima takođe ćerku koja je vršnjakinja sa njenom Suri.

- Oh, i ti imaš ćerku? - iznenadila se Kejti. Na to je popularna Dona nastavila:

- Znam da je zauzeta, ali i ona je javna ličnost. Nemojte da mi kažete da ne prati tabloide i šta se u njima piše. Ne mogu da verujem da ne zna ništa o drugim zvezdama i njihovoj deci.

Na kraju je Tori zaključila kako joj je zapravo bilo žao Kejti jer više nije bila ista osoba kakvu je poznavala, na svojim fotografijama je izgledala kao da glumi sreću, a nedugo nakon njihovog susreta bilo je objavljeno da se razvela od Toma Kruza.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP