Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

DANAS POZNATI MUZIČAR, NEKADA LENČUGA

Tri puta sam dobio otkaz u "Meku"!

Autor: RTS | 10.04.2015 - 19:00:00h | Komentara: 0

Svetski poznati kantautor Farel Vilijams otkrio je u jednoj TV emisiji da je čak tri puta bio otpuštan iz iste firme – „Mekdonaldsa“. Zanimljivo je da su ga mnogo godina kasnije angažovali da im napiše reklamni džingl.

Farel Vilijams

Farel Vilijams | Foto: Profimedia

Vilijams je gostujući u šou-programu Kasno uveče sa Setom Mejerom ispričao da je otpuštan iz tri različita lokala u ovom lancu restorana brze ishrane uz jednostavno objašnjenje – zato što je lenj!
- Ne samo jedanput, tri puta! - naglasio je zapanjenom voditelju, a onda rekao da treba „smisliti kako da se vratite na isti posao u istoj firmi“.
 
Četrdesetdvogodišnji muzičar i sudija u takmičenju talenata "Voice", istakao je da je jedina dobra stvar dok je radio tamo bila „jedenje pohovanih pilećih štapića“ (Chicken nuggets).
- Bio sam lenj, vrlo lenj. Šef mi je vikao: 'Vilijamse, idi obriši... Kako god da se to zove - jadao se Mejeru, koji nije baš imao razumevanja za Farela, već je konstatovao da je zaslužio da upadne u nevolje ako ne zna kako se zove pod!
 
- Da vam kažem, otišao bih ja tamo, ali je problem bio što bi me obuzela muzika koju su puštali... Ne znam ni to kako se zove... U zoni za obedovanje? - zapitao se ponovo, dokazujući da tamo ništa nije naučio.
- Muzika je svirala a ja sam bio u fazonu: 'Ja sam energičan, mala! - otpevao je u falsetu Farel imitirajući brisanje poda.
- U nekom trenutku su jednostavno shvatili da od mene nemaju neke koristi. Bio sam dobar samo u jedenju pilećih štapića.
Ironičan obrt sudbine dogodio se mnogo godina kasnije – on i Džastin Timberlejk su zajedno napisali pesmu I'm Lovin' It, koju je kompanija „Mekdonalds“ uzela za svoj slogan koji je postao jedan od najprepoznatljivijih džinglova svih vremena.
Ali, prema Vilijamsovim rečima, on na to ne gleda kao na „slatku osvetu“.
- Ne, to nije bila osveta. Samo nisam mogao da verujem šta se desilo. Nisam verovao da sam dobio šansu. To je bilo ludo, jer sam bio otpušten odande!
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP