Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

OTKRIVENI NOVI DETALJI IZ BRAČNOG ŽIVOTA ANĐELINE I BREDA

U krevetu su ko zečevi!

Autor: Ekipa Alo! | 13.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Časopis „Star“ objavio je ekskluzivnu priču o detaljima iz privatnog života Anđeline Džoli (38) i Breda Pita (51). Između ostalog, pišu da je glumica opsednuta njihovom slikom u javnosti, o neobičnom načinu na koji odgajaju svoju decu i o usponima i padovima njihovog odnosa.

Bred radi sve  što Anđelina  kaže, ali kad ona ne vidi, voli da puši marihuanu i cigarete

Bred radi sve što Anđelina kaže, ali kad ona ne vidi, voli da puši marihuanu i cigarete | Foto: Profimedia

Izvor tvrdi da Anđelina jako voli da kontroliše svog verenika i imidž u javnosti, što se odnosi i na njegov način oblačenja.
- On radi sve što Anđelina kaže, ali kad ona ne vidi, voli da puši marihuanu i cigarete - tvrdi izvor. Mnoge će iznenaditi da Anđelina i dalje mrzi Dženifer Aniston, bivšu Bredovu suprugu, i da na nju i dalje gleda kao na konkurenciju, kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu.


- Anđelina prati tekstove o sebi u novinama. Sviđa joj se ta hipi slika koju javnost ima o njoj, poređenja sa Odri Hepbern i putovanja svetom zbog nesebičnih stvari koje radi - otkriva izvor. Takođe, Bred i Anđelina u svom domu nisu šefovi, već tu ulogu imaju njihova deca, Šilo, Medoks, Paks, Zahara, Vivijen i Noks, koja znaju da kuću prevrnu naopačke.

- Ta deca su divlja. Vrište u svako doba dana i noći, a još su i neuredna. U svakom čošku mogu se videti ostaci hrane, omoti od slatkiša, gomila igračaka, pa čak i mrtve bube - govori izvor i dodaje da Anđelina i Bred misle da je to super iako bi mnogi rekli da je odvratno. Bred je kao roditelj više disciplinovan, a najveći kamen spoticanja između ovog para su uglavnom deca, to jest kako ih pravilno odgajati. Uprkos svim nesuglasicama, ludi su jedno za drugim.

- Mesto gde nemaju problema je spavaća soba, tamo su kao zečevi - tvrdi izvor i dodaje da se Anđelina u Breda zaljubila čim su se upoznali. Njihova spremačica jednom prilikom je u njihovoj sobi pronašla brdo seksualnih igračaka.
- Čim uhvate priliku, završe u krevetu - zaključuje izvor.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP