Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

LEGENDA!

U prodaji ulaznice za koncert Plasida Dominga

Autor: | 07.10.2014 - 15:00:00h | Komentara: 0

Ulaznice za koncert legendarnog tenora Plasida Dominga koji će se održati 8. decembra u Kombank Areni, u prodaji su po cenama od 3.900, 5.700, 5.900, 6.800, 6.900, 7.700, 8.800 i 9.900 dinara.

Plasido Domingo Profimedia

Plasido Domingo Foto: Profimedia

Plasido Domingo nastupiće prvi put u svojoj višedecenijskoj karijeri u Kombank Areni, 8. decembra. Ovo će biti njegov ponovni dolazak u Srbiju posle više od tri decenije. Kritičari ga nazivaju kraljem opere jer je jedini umetnik koji je izneo više od 140 pevačkih rola što predstavlja svojevrstan rekord i cifru bez konkurencije kroz čitavu istoriju opere.

Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: kombankarena.com i eventim.rs. Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta.
Do 2014, Domingo je tokom 53 godine karijere pevao vodeće uloge u više od 3.700 izvođenja! Međutim, nema znakova posustajanja – njegov preliminarni raspored od jula 2014. do juna 2015. uključuje 47 nastupa u 7 glavnih operskih rola, 5 u zarzueli „Luisa Fernanda“, 13 na koncertima i 4 u ulozi dirigenta – sve to u 17 različitih gradova.
Takođe, aktivno snima albume, a nedavno je objavio album pod nazivom “Encanto del Mar” sa pesmama Mediterana koji prikazuje mnogostranost Domingovog pevačkog talenta.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP