Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

NAŠAO ODGOVORNOG

Ubica lejdi Di zove se Boris i krije se u Hrvatskoj!

Autor: Kurir | 06.01.2014 - 12:32:00h | Komentara: 3

Dajanu su ubili članovi dobro organizovane grupe međunarodnih preprodavača oružja, veruje princ Vilijam koji je navodno spreman da se odrekne svoje vojne karijere i u potpunosti se preda poslu pronalaska ubice svoje majke princ Čarls, princeza dajana, Ledi Di, Dodi el Fajed, ispitivanje

Globe

Princ Vilijam, sin princeze Dajane koja je prema policijskim podacima poginula 31. augusta 1997. godine u saobraćajnoj nesreći, veruje da je njegova majka ubijena i da je na tragu ubice.

Kako piše magazin Globe u januarskom izdanju i pod etiketom ekskluzivnog, sužava se krug oko navodnog ubice princeze Dajane. Pre 16 godina, uveren je njen sin Vilijam, Dajanu su ubili članovi dobro organizovane grupe međunarodnih preprodavača oružja.
Globe navodi ime Borisa koji se krije u šumama u Hrvatskoj kao osobe koja stoji iza ubistva princeze.
Navodno, Vilijam je spreman da se odrekne svoje vojne karijere i u potpunosti se preda poslu pronalaska ubice svoje majke.
U augustu je Skotland Jard proveravao informacije o tvrdnjama da iza ubistva
Dajane i njenog ljubavnika Dodija Fajeda stoje operativci Britanskih specijalnih snaga.
Detalje o navodnom ubistvu princeze izneo je i autor Alan Pauer koji u knjizi objavljuje razgovore sa navodnim ubicom.
Odluka o ubistvu Dajane, piše Pauer, doneta je kako na videlo ne bi izašle neugodne informacije o princu Čarlsu. Skotland Jard je potvrdio da neće ponovo pokretati istragu.
Podsetimo Princeza Dajana je preminula 31. augusta 1997. godine u saobraćajnoj nesreći u tunelu u Parizu. Na mestu događaja poginuli su i Fajet, kao i vozač Henri Paul.
Istražitelji su utvrdili da je Paul bio pijan i da je prebrzo vozio, ali sa tim zaključkom policije ni danas se mnogi ne slažu, posebno Dodijev otac Mohamed Al-Fajed koji je ubeđen da su princeza i njegov sin ubijeni.
Poslednji komentari
  • Boza Spasic Vreme: 06.01.2014 13:53h

    tigrovi koji su poginuli u hrvatskoj ubijeni su iz snajpera!!! ako se neko seca price da je tu zenu koja je ubijala tigrove ziv ulovijo pokojni zeljko raznatovic!! a drugi slucaj je dr zoran djindjic u obdukcijonom nalazu nije ubijen sa visine od 10-12 metara nego je sa neke vece visine??? i sad ono glavno pitanje ciji je lobi jaci u srbiji?? hrvatski ili crnogorski??? moj odgovor je crnogorski je nazalost -UNISTEN!!!!!!!!

  • mr.burns from simpsons Vreme: 06.01.2014 20:49h

    promasio temu, sedi , jedinica...da li si ikada prosetao parkom gde je ubijen djindjic? pa prosetaj

  • hromi daba Vreme: 07.01.2014 21:35h

    Čudi me kako u Hrvatskoj nije zabrujila informacija po kojoj je taj Boris srbin, jer kako da hrvat ubije princezu ? Sumnjam da bi se netko mogao kriti po hrvatskim šumama iz prostog razloga što je u toj državi mnogo denucijanata pa bi veoma brzo bili prokazani kao lovokradice, a i hrvatske šume nisu toliko guste da bi se mogla sakriti neka izba ili prikolica, sve je kao na pladnju. Po meni dugo nije napisana veća glupost !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP