Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

JOŠ JEDAN KOMPLIKOVAN SLUČAJ ZA AGENTA MOLDERA

Ukrajinac, a reklamira rusko pivo!

Autor: Ekipa Alo! | 29.07.2014 - 08:00:00h | Komentara: 0

Američki glumac Dejvid Duhovni ustalasao je duhove u Rusiji i SAD reklamom u kojoj reklamira rusko pivo. Problem predstavlja ruski patriotski prizvuk reklame, ali i to što je Duhovni neposredno pre objavljivanja putem Tvitera objavio da nije poreklom Rus, već Ukrajinac!

Nazdarovje:  Duhovni nazdravlja  sa ruskim pivom

Nazdarovje: Duhovni nazdravlja sa ruskim pivom

Zvezda serija „Dosije Iks“ i „Kalifornikacija“ u reklami kaže: „Ima jedna druga zemlja odakle je moja porodica i ponekad se pitam - šta bi bilo da je bilo drugačije i da sam Rus?”. Sve bi bilo u redu, barem u Rusiji, da je na tome ostalo. On u reklami, naime, nostalgično priča o tome šta je sve mogao da bude da je Rus - kosmonaut, baletski koreograf, pevač u ruskom bendu, hokejaš, istraživač... Na kraju reklame čak i dodaje: „Ima na šta biti ponosan!”


Reklamu je pozdravio potpredsednik ruske vlade Dmitrij Rogozin, koji je na Tviteru prokomentarisao: „Ako zaboravite da se radi o reklami, vidi se da je sve urađeno s ljubavlju.“

Mogao je da bude  ruski kosmonaut ...

Mogao je da bude ruski kosmonaut ...


Čuveni agent Foks Molder potom je na Tviteru napisao: „Odrastao sam misleći da sam Rus, da bih nedavno saznao da sam Ukrajinac. Nikada nije kasno za promenu“. Prva je reagovala televizija „Rusija 24“, koja podržava zvanični Kremlj, zamerivši mu što je to objavio neposredno pre objavljivanja reklame.

„To ga nije sprečilo da se pojavi u reklami sa ogromnim budžetom koja govori o ponosu naše domovine, Rusije”, komentarisano je na toj televiziji.
S druge strane, američki glumac u ruskoj reklami sa patriotskim prizvukom izazvao je negativne reakcije i u SAD, pa su tamošjni mediji prokomentarisali da Duhovni ima „loš tajming”, pošto je reklama objavljena u vreme kada je raketom srušen malezijski avion u istočnoj Ukrajini 17. jula, kada je poginulo svih 298 putnika i članova posade.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP