Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

PRVE FOTKE ĆERKICE MILE KUNIS I EŠTONA KUČERA

Vajat čestita praznike!

Autor: E. A. | 10.01.2015 - 08:00:00h | Komentara: 0

Nije dugo ostala sakrivena! Holivudske zvezde Mila Kunis i Ešton Kučer su dobili ćerku 1. oktobra, a tek posle više od tri meseca ona je prvi put viđena u javnosti.

Srećna porodica: Mila,Vajat i Ešton

Srećna porodica: Mila,Vajat i Ešton

Naime, fotografije malene Vajat Izabel su dospele u javnost, i to slučajno, jer su se njene fotke nalazile na porodičnim čestitkama za prošle praznike. Da Ešton i Mila nisu sa ćerkicom pozirali za porodične čestitke, pitanje je koliko bi još dugo čekali da se njene fotke pojave u javnosti. Ukupno tri fotke malene Vajat su procurile u javnost. Na drugoj se ona nalazi u majčinom naručju dok pored njih stoji Ešton. Fotografija je snimljena na zabavi, jer Mila i Ešton nose kostime. Na trećoj fotki Ešton nosi malu dok se rukuje sa nekim muškarcem kome se ne vidi lik. Ovu fotografiju snimio je jedan njegov fan i okačio je na društvene mreže.


„Srećna Nova godina, vole vas Kučerovi“, objavio je čestitku Ešton za nedavni doček. Zapravo, u pitanju je čestitka ispisana na pesku na plaži. To je medije navelo na spekulaciju se su se on i Mila venčali u tajnosti. Posle nekoliko dana njih dvoje su viđeni na jednoj košarkaškoj utakmici u Los Anđelesu. Mila je nosila poveliki dijamantski prsten na levoj ruci, što je bio još jedan od posrednih dokaza da su se njih dvoje venčali.
Oni su se verili u februaru prošle godine posle dve godine zabavljanja. Ešton je ranije bio u braku sa Demi Mur, a Mila se dugo zabavljala sa glumcem Mekolijem Kalkinom. Mila i Ešton su se upoznali još na snimanju serije „Vesele sedamdesete“, koja je emitovana od 1998. do 2006.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP