Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

PREŠIŠALI IH

Velike svetske zvezde koje su postale bogatije i poznatije od svojih poznatih roditelja

Autor: zena.blic.rs | 16.08.2014 - 23:55:00h | Komentara: 0

Mnoge danas popularne zvezde deca su poznatih roditelja. Neki roditelji su imali tu sreću da ih deca nadmaše i postignu više nego oni, pa umesto da se priča „ona je ćerka toga i toga“, priča se da je „on njen otac“. Ovo su poznati koji su postali bogatiji i popularniji od svojih roditelja.

Gvinet Paltrou i Blajt Daner

Blajt Daner je pažnju privukla kada je dobila Toni nagradu za izvedbu u brodvejskoj predstavi „Butterflies Are Free“. Nakon toga je glumila u manje uspešnim filmovima, a pojavljuje se i u filmskom hitu „Meet the Parents“ i njegovim nastavcima, kao i u televizijskoj seriji „Vil i Grejs“.

ZVEZDE

Gvinet Paltrou i Blajt Daner / Foto: Profimedia

Gvinet je, sa druge strane, kao dobitnica Oskara, glumila u velikom broju filmova, kao što su „Zaljubljeni Šekspir“, „Sedam“, „Ema“ i tako dalje. Bogatstvo Blajt Daner procenjuje se na 40 miliona dolara, dok je Gvinet za 5 miliona u prednosti – 45 miliona dolara.

Donald i Kifer Saterlend

Donald Saterlend iza sebe ima 50 glumačkih godina. Pojavio se u bezbroj filmova i njegovo bogatstvo se procenjuje na 40 miliona dolara. Sa druge strane, njegov sin Kifer pojavljuje se u preko 70 visokobudžetnih filmova, a najpoznatiji je po svojoj ulozi u televizijskoj seriji „24 sata“.

ZVEZDE

Donald i Kifer Saterlend / Foto: Profimedia

Zaradio je 40 miliona dolara za samo tri sezone ovog šoa, a procenjuje se da je danas težak 65 miliona dolara, što je 25 miliona više u odnosu na Donalda.

Kim Kardašijan i Kris Džener

Iako je Kris uspešna rijaliti zvezda i iako upravlja karijerama svojih ćerki, Kim je bogatija od nje.

Kris Džener i Kim Kardašijan

Kris Džener i Kim Kardašijan | Foto: tviter

Kris je zgrnula 30 miliona dolara, a Kim čak 65 miliona, što znači da je za 35 miliona dolara bogatija od svoje majke.

Džon Vojt i Anđelina Džoli

Džon Vojt je svoju glumačku karijeru počeo još kao tinejdžer. U 31. godini bio je nominovan za Oskara za ulogu u filmu „Ponoćni kauboj“ i tako je postao zapažen u Holivudu. Zatim su usledili mnogi uspesi, među kojima je i Oskar za najboljeg glumca za ulogu u filmu „Coming Home“.

ZVEZDE

Anđelina Džoli i Džon Vojt / Foto: Profimedia

Njegova prelepa i uspešna ćerka Anđelina Džoli takođe je dobitnica Oskara, ali i Zlatnog globusa i drugih prestižnih nagrada, a imala je sreće i da se nađe u mnogim visokobudžetnim filmovima, kao što su „Lara Kroft: Pljačkaš grobnica“ (u kom je glumila sa svojim ocem), „Gospodin i gospođa Smit“ i mnogi drugi. Njeno bogatsvo se procenjuje na 145 miliona dolara, dok je njen otac ostao na 45 milona – čak 100 miliona razlike.

Dženifer i Džon Aniston

Džon Aniston je grčko-američki glumac, a ljudi ga najviše prepoznaju po njegovoj ćerki. Najpoznatiji je po ulozi u sapunici „Days of Our Lives“. Sa druge strane, njegova ćerka je poznata što po „Prijateljima“, što po braku i razvodu sa Bredom Pitom.

ZVEZDE

Dženifer i Džon Aniston / Foto: Profimedia

Od 2003. do 2004. ona i njene koleginice iz „Prijatelja“ zarađivale su po milion dolara po epizodi, što ih je u to vreme učinilo najplaćenijim televizisjkim glumicama. Glumila je i u mnogim uspešnim filmovima, zbog čega danas poseduje bogatstvo od 150 miliona dolara, dok je Džon Aniston za 140 miliona „lakši“ – njegovo bogastvo se procenjuje na 10 miliona dolara.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP