Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

ŽIVE ZAJEDNO

Viktor Troicki se ženi Sofijom!

Autor: Kurir | 20.08.2014 - 22:30:00h | Komentara: 0

Viktor Troicki planira da sledeće godine stane na ludi kamen. Teniser i njegova devojka Sofija Milošević, nedavno su počeli da žive pod istim krovom i već uveliko razmišljaju o zajedničkoj budućnosti.

Svatovi

Viktor Troicki i Sofija Milošević 

- Viktor je do ušiju zaljubljen u Sofiju. Njih dvoje nedavno su počeli da žive zajedno, a ona ga prati na turnirima pošto se vratio tenisu nakon jednogodišnje suspenzije. Neće da žure sa odlukama, ali izvesno je da će svadba biti sledeće

Buran ljubavni život
SOFIJA VOLELA FILIPA, VIKTOR SUNČICU

Miloševićeva je posle veze sa Viktorom započela romansu sa Filipom Živojinovićem. Par je jednogodišnju ljubav krunisao veridbom. Posle raskida sa sinom Bobe Živojinovića, manekenka je uplovila u vezu sa sa pevačem Slobom Vasićem, a povezivali su je i sa Vanjom Udovičićem. Viktorova prva ljubav je bila Ana Jovanović, dok se nekoliko godina zabavljao s Sunčicom Travicom.

godine - kaže izvor Kurira blizak paru i napominje da se o tome razgovaralo na svadbi Novaka Đokovića.

Obnovili vezu

Troicki u izjavi za Kurir nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje naša saznanja. Pitanje o ženidbi i zajedničkom životu samo ga je nasmejalo.
- Ne bih govorio o svom privatnom životu. Poslednjih nedelja ima nas previše u medijima. Sutra letim na novi turnir. Lepo mi je sa Sofijom, pruža mi podršku. Pratiće me na turnirima kad joj obaveze dozvole - kaže Troicki.

Viktor i Sofija u vezi su već nekoliko meseci, a da su po drugi put zajedno, otkrili su na poslednjoj reviji kreatorke Biljane Tipsarević. Teniser je svoju dragu slikao mobilnim telefonom i aplaudirao joj kad bi prošetala pistom. Nakon defilea pao je prvi poljubac. Manekenka je tada u intervjuu za jedan magazin objasnila zašto njihova veza pre nekoliko godina nije uspela.

Neiskusna

- Naše prvo zabavljanje bilo je na platonskom nivou, jer sam tada bila baš mlada. Kad imate 16 godina, a imala sam baš toliko kad smo počeli da se zabavljamo, ne možete da pratite mladića koji ide iz jedne zemlje u drugu. Viktor je uvek bio divan mladić, a s vremenom je izrastao u ozbiljnog čoveka - bila je iskrena lepotica.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP