Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

DOBRICA

Vil Smit: "Ne verujem
u kažnjavanje dece!"

Autor: Yumama | 14.05.2013 - 20:00:00h | Komentara: 0

Holivudski glumac, Vil Smit smatra da deca treba da preuzmu kontrolu nad svojim životom i da uče na sopstvenim greškama...

Vil Smit sa porodicom

Vil Smit sa porodicom

Četrdesetčetvorogodišnji glumac i njegova žena, Džejda Pinket Smit žele da nauče svoju decu Džejdena (14) i Vilou (12) šta je dobro a šta loše u životu, tako što će ih pustiti da prave greške umesto da koriste tradicionalne načine vaspitavanja poput teranja u sobu i oduzimanja svih luksuza na jedan dan.
"Mi ne verujemo u moć kažnjavanja. Kada je Džejden imao pet ili šest godina, seli bismo sa njim i pustili ga da nam objasni zbog čega je to što je uradio dobro za njega", rekao je Vil, koji takođe ima i devetnaestogodišnjeg sina iz prvog braka sa Širi Zampino.
Uprkos tome što je mlad, Vil želi da njegova deca preuzmu odgovornost za svoj život i otkriva da je preterana sloboda koju imaju ohrabrila njegovog sina Džejdena da zatraži kuću, kao poklon za 15. rođendan koji će proslaviti u julu 2013.
U intervjuu za britanski časopis San, glumac je objasnio da njegov sin želi da se osamostali i da veruje, da će Džejdan, ukoliko mu to oni dopuste, na taj način postati "emancipovani maloletnik".
Otac zvezde filma "Ljudi u crnom 3", Vilard, bio je veoma strog roditelj, pa je Vil zbog toga još više oduševljen idejom da njegov sin bude vaspitan na drugačiji način.
"Tada sam mislio da nemam pravo na mišljenje i da moje roditelje to ne zanima. Govorili su mi da tek kada budem plaćao račune moći ću da ga imam… Moji roditelji me sada puštaju da iskazujem svoje mišljenje", rekao je američki glumac.
Inače, njegova ćerka Vilou sa samo 12 godina ima već tri ozbiljna muzika hita po kojima je poznata širom sveta.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP