Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

ZANEO SE

Vil Smit uhvaćen u preljubi! (FOTO)

Autor: Mondo | 08.11.2013 - 10:20:00h | Komentara: 2

Strani mediji "dokopali" su se fotografija na kojima glumac grli i svlači svoju koleginicu Margot Robi sa kojom je snimao film "Focus". Već neko vreme se "šuška" da se Vil i Džejda Smit razvode nakon 15 godina braka.

Vil Smit u akciji na naslovici magazina

Vil Smit u akciji na naslovici magazina "Star"

Ipak fotografije koje su "preplavile" strane tabloide, pokazuju da su te glasine možda i tačne.
Naime, Vil Smit se baš zbiližio sa glumicom Margot Robi (23) sa kojom je snimao film "Focus". Na fotografijama se vidi kako se australijska glumica i Vil smeju, grle, skidaju majice jedno drugom, a na jednoj od njih lepa glumica pokazuje grudi.

Vil Smit je bio zvezda prvog dela filma

Vil Smit

 Strani mediji prenose da su fotografije nastale poslednjeg dana snimanja filma i da su svi na setu znali za njih. Čim su fotografije stigle do redakcija tabolida, supruga Vila Smita, Džejda, skinula je prsten.

- Uvek sam govorila Vilu da može da radi što god poželi dok se god može da se pogleda u ogledalo i da bude u redu sa sobom. On je samostalan muškarac, a ja sam samostalna žena. Donosimo svoje odluke i spremni smo da za svaku od njih preuzmemo odgovornost. To je najvažnije od svega -  izjavila je glumica.

Margot Robi

Margot Robi

 Bračni par Smit je pre nekoliko dana "stavio" na prodaju nekretninu vrednu 42 miliona dolara, što samo potvrđuje priče da su možda pred razvodom.

Poslednji komentari
  • HASA Vreme: 08.11.2013 12:23h

    Samostalnost je lepa rec koja se zloupotrebljava jer ulazkom u zajednicu covek se odrice samostalnosti zarad ljubavi i srece koje pruza zajednistvo ili ostaju sami sa svojom samostalnoscu i uzivaju u odrazu u ogledalu.po MENI JE LEPSE UZIVATI U ZAGRLJAJU,U RUCKU U CAK I SVADJI NEGO U SVOJOJ NEPOMUCENOJ ,LAZNOJ SLIKI SAMOSTALNOSTI.I SVIMA BIH PREPORUCILA ZAJEDNISTVO,ZATO I PISEM .KAKO MISLITE TACAN?

  • SEKE Vreme: 08.11.2013 12:34h

    VELIKI BRATE,STO SE MORA NIJE TESKO.GLASAM UVJEK ZA ZAJEDNISTVO ZAUVJEK.I TAKO MISLIM I ZATO MOJI KOMENTARI IDU SVI U PRILOG TOME,JER ANALIZIRAJUCI IZJAVE I POTEZE JAVNIH LICNOSTI JA IH,JER TAKO ZELIM ,DOZIVLJAVAM SAMO KAO LJUDE OD KRVI I MESA SA SVOJIM LICNIM ZIVOTIMA .I GLEDAJUCI I SLUSAJUCI NJIHOVE IZJAVE IMAM POTREBU DA IM KAZEM ,ALI DA ME CUJU I PRIMENE:U DOBRU SE NE PONESI ,U ZLU SE NE POKUDI!TO ,NARAVNO MISLIM SAMO NA NJIHOV LICNI ZIVOT,NARAVNO NE DA VAZI I ZA JAVNU SCENU JER JE MOZDA NEMOGUCE ,MADA BI BILO ZDRAVIJE I HUMANIJE DA SE CENZURISE I ZUTA STAMPA KAKO SE CENZURISE

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP