Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

OSVETNIK

Vilijam traga za istinom: Ubili su Dajanu jer je blatila Čarlsa?!

Autor: Net.hr | 22.09.2013 - 12:50:00h | Komentara: 4

Kada je otkazao posao u vojsci, princ Vilijam kao razlog je naveo želju za učestvovanjem u humanitarnom radu. No, sada izvori bliski kraljevskoj porodici tvrde drugačije. Vilijam je navodno od vojske odustao kako bi se posvetio potrazi za ubicama njegove majke Dajane.

Napustio službu:  Princ Vilijam

Napustio službu da bi osvetio majku?: Princ Vilijam | Foto: Reuters

Naime, otkad je u Skotland Jard objavio kako su sudar u kome su poginuli princeza Dajana i Dodi Fajed zapravo iscenirali operativci Britanskih specijalnih snaga, Vilijam je odlučio da preuzme stvar u svoje ruke.
O tragičnoj smrti princeze Dajane godinama su pisali mnogi stručnjaci, a nedavno je knjigu o dvostrukom ubistvu izdao i Alan Pauer.
U toj knjizi o celom slučaju govore ljudi bliski neimenovanom vojniku koji je navodno učestvovao u celom slučaju, a prema njihovim tvrdnjama Dajana je navodno ubijena kako bi bila 'ućutkana', jer je previše blatila svog supruga, princa Čarlsa.
Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 22.09.2013 18:21h

    ako je to istina,Vilijame NALOGODAVCA potrazi na dvoru.takva je britanska istorija..a blacenje..hm..,pa dobro moze se situacija i takvom nazvati,ALI sustina je u KONDICIONALU..buduca/potencijalna/kraljica,vrlo moguce da je nosila i treceg princa/glasine o tome su GRUBO ugusene,jedino FAJED nije cutao o tom i ne cuti i danas/,sto bi britansku krunu dovelo u nezgodan polozaj,jer i taj sin /potencijalno,majka mu je zapravo buduca kraljica/polaze pravo na krunu..a onda pocinju IGRE PRESTOLA i to na svetskom nivou..i politicki i ekonomski i verski.ne verujes Vilijame...pa prouci recimo kako je nasledio spanski tron huan karlos i kako mu je poginuo brat

  • Lažna princeza Vreme: 23.09.2013 03:16h

    Dajana je bila bludnica.

  • lazna si ti princeza Vreme: 24.09.2013 00:13h

    dajana je nevinasce za ove bludnice razvratne u 21 veku zato suti molim te ubijena je i niko nije imao pravo da je ubije sta god ona da je radila njena stvar princ william je njen sin i istina je da je carls narucio njeno ubistvo...

  • momazver Vreme: 24.09.2013 08:25h

    lazna princezo TI SI FRIGIDNA I LJUBOMORNA.on je evidentno bio napaljen na nesto sto ima grbu i matoro je i jalovo. u ovom slucaju pomenuta je bila zapravo surogat majka,ali nije dobila pare vec najvecu titulu...e tu su se prevarili u racunu,je nezadovoljna i nezadovoljena zena,jos na ocigled sveta uvredjena s pravom je napravila rogove njemu,ali iako je vec 21 vek,kruna zivi u nekom srednjem i to je sirota zena platila glavom..kakogod ..s krunom nema zezanja..a zapravo krivi su njeni mama i tata..ma sta ja tu vise pricam faci poput tebe. pogledaj tv seriju henri osmi i njegove zene.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP