Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

CENA SUPERLUKSUZNOG „KADILAKA” 323.000 DOLARA

VIP džip!

Autor: Ekipa Alo! | 01.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Ovo je prava tvrđava na točkovima! „Kadilak eskalada“, džip čija je cena 323.000 dolara, postao je omiljen među zvezdama u Americi, pre svega zbog svog superluksuza, ali i zbog do sada neviđenih bezbednosnih rešenja.

Osim što je neprobojan  za napade vatrenim  oružjem, bombama i  hemijskim oružjem,  „Eskalada” za lopove  ima i elektrošokove

Osim što je neprobojan za napade vatrenim oružjem, bombama i hemijskim oružjem, „Eskalada” za lopove ima i elektrošokove

Džip koji je težak čak 3,5 tona, osim što je neprobojan za napade vatrenim oružjem, bombama i hemijskim oružjem, ima i elektrošokove za potencijalne lopove. Kupci mogu da naruče i da im se napravi puškarnica u zadnjem delu kako bi mogli da zapucaju na napadače!

Mel Bi

Mel Bi

Džip zaista podeća na vojno oklopno vozilo, a uprkos tome on je postao omiljeno prevozno sredstvo za repera Kanjea Vesta, koji sa starletom Kim Kardašijan ima ćerkicu Nort Vest. Kanje je kupio čak dva ovakva džipa kako bi bio siguran da njegovoj dragoj i njihovoj ćerki neće faliti ni dlaka sa glave. Osim Kanjea džip je kupila i pevačica Melani Braun, poznatija kao Mel Bi, bivša spajsica. Zanimljivo je da je ona kupila potpuno opremljeni džip sa svim dodacima, među kojima je i uređaj za dopremanje kiseonika u slučaju da se nađe na meti hemijskog napada. Mel Bi u svojoj garaži ima i posebno oklopljen “rendž rover”, kao i specijalno dizajniran „mercedes“ S klase.

Kanje Vest

Kanje Vest

Posebno oklopljeni džip isporučuje kompanija „Texas Armoring“, koja zapošljava 50 radnika. Godišnje se isporuči oko 200 ovih vozila, uglavnom političarima, biznismenima i članovima kraljevskih porodica.
“Pre pet godina nijedna holivudska zvezda nije vozila naše džipove. Danas imamo 15 narudžbina godišnje za holivudske zvezde i profesionalne sportiste”, rekao je Džejson Fortson, vlasnik kompanije.
Osim Mel Bi i Kanjea Vesta, oklopne džipove u svojoj garaži imaju još i Stiven Sigal i Tajger Vuds.
Poslednji komentari
  • Ludi ja Vreme: 01.10.2013 19:44h

    OOo pa neznam bas ,ocigledno je da dzipove nisu testirali kod nas Srba,ne verujem da su toliko otporni.Jos takvo sto nije napravljeno

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP