Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

DEFINICIJA UPORNOSTI

Vlada juri Moniku Beluči po Trebinju!

Autor: Dragana Tripić | 26.08.2014 - 22:00:00h | Komentara: 6

Iako je za mnoge muškarce nedostižan san, Monika Beluči mogla bi postati stvarnost rukometašu i članu SNS-a Vladi Mandiću, koji je juri po Trebinju, gde glumica snima scene u novom filmskom ostvarenju Emira Kusturice „Mlečni put“. Kako „Alo!” saznaje, putevi srpskog zavodnika i Monike mogli bi se ukrstiti, jer je Vlada angažovao sve tamošnje prijatelje da mu jave kad ona napusti kamp u kom snima scene za pomenuti film.

Dođi mi, Monika, dođi: Vlada  Mandić

Dođi mi, Monika, dođi: Vlada Mandić | Foto: Zoran Ilić

 - Vladi se baš dopala Monika i rekao je svim prijateljima da mu jave ukoliko se ona negde kreće. Tako je bilo i pre nekoliko dana, kada se Monika uputila na kasni ručak u jedan etno-restoran sa ekipom sa kojom je radila, a koji je čuven po odličnim specijalitetima i nalazi se nadomak Trebinja. Vest da je tog dana Belučijeva završila snimanje i da se uputila sa ekipom na klopu zatekla je rukometaša nespremnog, jer se u tom momentu nalazio malo dalje od Trebinja. Čim je dobio informaciju, Vlado se trudio da ubrza posao, posle čega je seo u svoj četvorotočkaš i uputio se pravo u restoran gde je glumica sedela. Međutim, toga dana sreća mu nije bila naklonjena, jer je Belučijeva napustila restoran bukvalno par minuta pre nego što je Vlado stigao - izjavio je za „Alo!” izvor blizak Mandiću i dodao: 

Monika Beluči

Monika Beluči | Foto: Miloš Cvetković

 - Posle ove propuštene prilike prijatelji danima zbijaju šale na njegov račun, šale se sa njim da dok se on parkirao, mirisao u kolima i popravljao frizuru, Monika više nije mogla da ga čeka, pa je otišla. Poznavajući Mandića, on što naumi to i ostvari, te neće lako odustati od upoznavanja i trudiće se svim silama da do njega dođe. Strpljivo će čekati svoju priliku, jer će glumica još neko vreme boraviti u Trebinju, a kada se to i ostvari svi će saznati da je osvojio italijansku divu - zakučio je naš izvor.  
Kako bismo proverili verodostojnost ovih informacija pozvali smo poznatog rukometaša koji je bio nedostupan za komentar do zaključenja ovog broja.

Priznao da mu je Monika neostvarena želja!

Jedan od najvećih beogradskih zavodnika rukometaš Vlada Mandić svojevremeno priznao da mu je neostvarena želja da svetsku glumicu Moniku Beluči odvede u krevet.
- U krevet bih voleo da odvedem Moniku Beluči! I kada sam bio mlađi, ona mi je bila sinonim ženstvenosti. Ne poznajem muškarca koji ne bi bio sa njom - rekao je Mandić, koji trenutno uživa u slobodi u Trebinju.
Poslednji komentari
  • veca Vreme: 27.08.2014 00:23h

    Krajnje antipatičan lik,a Monika sigurno nije toliko očajna...(ipak je tu Kusta)

  • Gradjanin Vreme: 27.08.2014 03:51h

    Al ste dosadni sa ovom gej ikonom od coveka sa obrijanim grudima. Samo neiskusnoj zeni koja ne ume da uziva kako treba u odnosu zena-muskarac, moze ovakav "muskarac" da bude privlacan. Da sam zensko, svaki "obican" muskarac bi mi bio privlacniji od ovog sto se samo zateze i doteze. Kako ja takve ljude, a i zene ne varim. Pre bih imao sex sa zenom od 80kg nego sa nekom koja se doteruje i samo vezba kao ovaj Vlada u muskom obliku. To su kompleksasi, a ako hocete pravu stvar, TRAZITE OBICNE LJUDE, SVAKODNEVNE. Samo neispunjene osobe, nezrele, ovako nesto moze da privuce.

  • Ljuba Vreme: 27.08.2014 05:19h

    Pa ovaj je stvarno umislio da je pastuvsko grlo? Cime ce je on samo fascinirati?

  • Ljuba Vreme: 27.08.2014 05:20h

    Pa ovaj je stvarno umislio da je pastuvsko grlo? Cime ce je on samo fascinirati?

  • Peca Vreme: 27.08.2014 07:49h

    Kad pare udare u glavu pa misliš da je Monika tamo neka naša praznoglava estradna umetnica.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP