Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

KLADIONICE TVRDE:

Vojvotkinja Kejt se porađa danas!

Autor: Blic | 17.07.2013 - 11:00:00h | Komentara: 0

Gužva ispred bolnice u kojoj treba da se porodi Kejt Midlton sve je veća. Novinari čuvaju mesto, obožavaoci kampuju... Prema kladioničarima - pravi termin za porođaj je upravo danas.

Termin za  porođaj je  subota: Kejt  Midlton i  princ Vilijam

Da li danas postaju roditelji?: Kejt Midlton i princ Vilijam | Foto: Reuters

 

U Velikoj Britaniji vlada prava groznica oko rođenja bebe Vilijama i Kejt. To potvrđuje i cifra od 346 miliona dolara, koliko su stanovnici Ostrva potrošili na alkohol i suvenire s likom princa Vilijama i Kejt Midlton, u očekivanju novog kraljevskog člana.

Kladionica
Najviše se listića uplaćuje na ime bebe. Ovako izgledaju kvote:


Devojčica
Aleksandra 4:1
Viktorija 4:1
Šarlot 6:1
Dajana 8:1


Dečak
Džejms 6:1
Dejvid 8:1
Džordž 10:1
Frensis 10:1

Promene na kladioničarskim listama nisu velike u odnosu na prethodnu nedelju. Pojavilo se samo još jedno muško ime - Dejvid, koje sada ima šanse 1:8. A ime je na listu stiglo zbog Dejvida Bekama, koji je rekao da on nosi divno englesko ime, i da ne bi bilo loše da se kraljevsko dete tako zove.

Inače, kladioničari i dalje daju više šansi da princeza rodi devojčicu, a ime Aleksandra i dalje vodi na listi imena. Ipak, Britanci, prema anketi koju je radio tabloid „Mejl on sandej“, misle da bi devojčica trebalo da nosi ime Viktorija, a dečak bi trebalo da se zove Džejms.

Da ludnica ne traje samo u Velikoj Britaniji, već i u drugim zemljama govori vest da Kanada s nestrpljenjem čeka da osvetli svoj CN toranj u plavoj ili roze boji u čast kraljevske bebe.

Za suvenire 346 miliona funti

Slična ceremonija će biti upriličena i na Nijagarinim vodopadima, a na Novom Zelandu su prodavnice već krcate britanskim zastavama, gumenim bebi-maskama i suvenirima s likovima Kejt i Vilijama. U Australiji je takođe velika napetost povodom dana D, te se čak dve televizije uključuju tri puta dnevno u živi prenos ispred bolnice.

Šta čeka bebu
Nakon što se porodi u bolnici „St. Meri“, Kejt će se s bebom preseliti kod svojih roditelja. Mali princ ili princeza će pohađati Montesori vrtić, ići će u pripremnu školu Pembridž u Vestministeru, dok su za osnovnu školu u opticaju dve ustanove: Norland plejs i Hil haus. Srednju školu će pohađati u internatu u Velington školi u Berkšajeru.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP