Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

NIJE DOŠAO NA SUD

Za Ezela marihuana bila "mleko"!

Autor: Marko Lončar | 23.06.2014 - 18:00:00h | Komentara: 0

Popularni turski glumac Kenan Imirzalioglu, koga smo upoznali kao Ezela u istoimenoj krimi seriji, a koga sada gledamo kao Mahira u seriji „Karadaji“, nije se pojavio na prvom saslušanju povodom optužbi za prodaju narkotika.

Fantaziram o onom turskom glumcu koji je igrao Ezela

Kenan se proslavio kao Ezel

Kao glavni razlog nedolaska navodi se njegova navodna bolest.

Nedavno je, naime, započelo suđenje protiv 32 osobe zbog konzumiranja, ali i prodaje narkotika. Među njima je i sam Kenan, koji je optužen za prodaju droge, a kojem, ako ga proglase krivim, sleduje od 9 do 17 godina zatvora.
Već na samom početku suđenja, ne pojavivši u sudu, Kenan je na sebe privukao pažnju medija. Mnogo se spekulisalo o tome koji je razlog što se nije pojavio, a njegov advokat je objasnio kako je glumac bolestan i kao dokaz priložio lekarsko uverenje o tome. Advokat nije išao u detalje i nije otkrio o kakvoj je bolesti reč, što je bilo dovoljno za šokantne i ekskluzivne priče po medijima.

U međuvremenu su otkriveni i novi detalji istrage. Policija je prisluškivala Kenanove razgovore, koji su skoro uvek bili šifrovani, ali je policija neke šifre uspela da razbije. Tako su se za prodaju kanabisa uglavnom koristile reči „CD“, „kamilica“ i „mleko“.

Podsećanja radi, turska policija je obavila raciju u noć između 4. i 5. avgusta 2013. godine i uhapsila 58 ličnosti koje su ili konzumirali ili prodavale drogu. Među njima su i nama dobro poznata imena. Pored Kenana spominju se i Murat Jildirim (Savaš iz serije „Ljubav i kazna“), potom simpatična glumica Nehir Erdogan (Nazli iz serije „Ljubav na međi“). Tokom racije zaplenjeno je 17 hiljada tableta ekstazija, 13 kilograma i 593 grama mahirane, 126 grama amfetamina i 115 korenova kanabisa.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP