Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

KOD SEKSA SLAVA NE POMAŽE

Za ove poznate ličnosti se priča da su loši u krevetu!

Autor: zena.blic.rs | 11.08.2014 - 15:00:00h | Komentara: 0

Kristal Haris je slomila srce Hjuu Hefneru kada je raskinula veridbu sa njim, a zato što je bila iz nekog razloga ogorčena, Kristal je po medijima pričala kako je Hju jako loš u krevetu. Ona je rekla da su imali seks samo jednom i da je trajao dve sekunde. Takođe je ispričala kako je Hefner iskompleksiran i da neće da se skine tokom seksa. Ako je čuveni osnivač "Plejboja" zapravo loš u krevetu, koje šanse onda imaju "obični" muškarci? Pogledajte koje su to poznate ličnosti za koje se priča da su nikakvi u krevetu.

Kristal Heris i Hju Hefner

Kristal Heris i Hju Hefner | Foto: Twitter

HJU HEFNER

Osim Kristal, Hefnera su po medijima "prozivale" i bivše devojke Kendra Vilkinson i Izabela Sent Džejms. Obe su istakle kako je razočaravajuće da čovek koji je izgradio imperiju na "Plejboju" ne može da održi seks duže od minut. Navodno, Izabela je jednom prilikom rekla da on živi u svom svetu u kom misli da je veliki zavodnik koji živi u dvorcu punom seksi devojaka.

Kolin Farel

Kolin Farel | Foto: FoNet

KOLIN FAREL

Bivša devojka Kolina Farela jednom prilikom je rekla za medije da, iako važi za velikog zavodnika, Kolin zapravo nije nikakav u krevetu.
- Morala sam da lažiram orgazme...jedan, drugi, treći. I to samo da bih ga usrećila i da mu ne bih poljuljala dostojanstvo. Ipak, seks sa muškarcem koji je navodno bio sa bezbroj žena meni je trajao čak 10 sekundi, posle čega bi se okrenuo i zaspao. Izgleda da kvantitet ne znači i kvalitet - ispričala je Kolinova bivša.

Marija  Šarapova

Marija Šarapova

MARIJA ŠARAPOVA

Adam Levin je jedno prilikom navodno rekao kako je Marija Šarapova užasna u krevetu.
- Ne mogu vam opisati kako sam razočaran. Zaista sam mislio, kao većina muškaraca, da je Marija od onih glasnih žena u krevetu. Ipak, ona nije rekla ni reč tokom našeg seksa, nego je samo ležala tamo kao mrtva žaba. Čak se naljutila kad sam počeo da stenjem, jer sam joj navodno poremetio koncentraciju - ispričao je Adam.

dd

50 Cent | Foto: AP

50 CENT


Jedna egzotična igračica ispričala je da 50 cent, iako deluje kao mačo reper, zapravo uopšte nije zanimljiv i da je vrlo slabo obdaren.
- Stalno je ponavljao dosadne fraze i govorio mi kako mu se sviđam. Posle par minuta sam ga pitala hoćemo li da odradimo posao ili ćemo da pričamo celo veče. Nisam mogla da verujem, preda mnom je bio 50 cent, navodno jak i mačo, a u stvari se ponašao kao neki tinejdžer. Kada smo konačno prionuli na posao, bila sam razočarana, jer njegovih jedva 15 centimetara nisu mogli ništa da urade. Na skali od 1 do 10 dala bih mu trojku - zaključila je igračica.

Prebogata kleptomanka:  Paris Hilton

Paris Hilton | Foto: AP

PARIS HILTON

Što se tiče Paris, njena dva bivša momka dala su potpuno drugačije mišljenje. Nik Karter je rekao kako je bila stalno pijana i drogirana jer nije imala samopouzdanja u krevetu i da uopšte nije volela da ima seks. A drugi bivši, Džo Frensis, izjavio je kako je Paris najbolja u krevetu, bolja od bilo koga drugog. Možda bi trebalo pogledati njen "film" i dati svoje, objektivno mišljenje.

Eminem

Eminem | Foto: facebook / Eminem

EMINEM

Bivša žena repera Eminema, Kim Meters jednom je izjavila kako je on jako loše obdaren i da mu je potrebna vijagra da bi posao obavio kako treba.

Tajger Vuds

Tajger Vuds | Foto: AP

TAJGER VUDS

Navodno, iako je varao svoj bivšu ženu Elin sa bezbroj drugih žena, Tajger Vuds je loš ljubavnik. Kako tvrdi seksolog Džon Grej, žena kada ima orgazam luči feromone koji potpuno izlude muškarca i on joj je zauvek veran. Što češće, to bolje. Zato doktor Grej misli da je Elin verovatno lažirala orgazme, pa je Tajger otrčao u naručje drugim ženama.

Ko je još loš u krevetu saznajte  na zena.blic.rs

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP