Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

HOLI MEDISON BI TREBALO DA SE PORODI 8. MARTA

„Zečica“ će da pojede bebinu posteljicu!

Autor: Ekipa Alo! | 01.03.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Svašta im padne na pamet! „Zečica“ Holi Medison (33), koja se proslavila kao muza Hjua Hefnera, gazde „Plejboja“, otkrila je da planira da pojede posteljicu svoje bebe kada se porodi!

Proslavila  se u „Plejboju“  zanosnim  oblinama:  Holi Medison

Proslavila se u „Plejboju“ zanosnim oblinama: Holi Medison

Holi, koju su proslavile zanosne obline, trebalo bi da se porodi 8. marta. Ona je najavila da planira da sačuva bebinu placentu, pretvori je u pilule i pojede je kako bi se oporavila od porođaja što pre. Holi je ovaj po mnogima neobičan plan otkrila na svom blogu, tražeći savet od drugih majki.


„Možda zvuči odvratno, ali planiram da pojedem placentu svoje bebe kako bih se što pre oporavila od porođaja. Čula sam da posteljica pomaže da se majke oporave ranije i ja to želim. Da li je neka od mama čula za ovo?“, upitala je Holi.

Buduća mama je otkrila da je moguće da pilule sa placentom budu napravljene pred novim mamama kako bi one bile sigurne da je posteljica od njihove bebe. Upućeni tvrde da jedenje placente majkama pomaže da prebrode postporođajnu depresiju. Holi je od 2003. do 2009. živela sa Hjuom Hefnerom i još dve „zečice“. Ona je tvrdila da je spremna da Hefneru rodi decu. Međutim, došlo je do raskida i Holi je morala da se iseli iz čuvene vile. U avgustu prošle godine Holi je saopštila da je u drugom stanju sa dečkom Paskvaleom Rotelom i da je porođaj zakazan za 8. mart.

Tom Kruz

Tom Kruz

Dženjueri i Tom su pojeli placente!

Jedenje posteljice nije novost među holivudskim zvezdama. Glumica Dženjueri Džons, koja se proslavila u seriji „Momci sa Medisona“, pojela je posteljicu svog sina Ksandera. Zanimljivo je i da muškarci jedu posteljicu svojih beba. Naime, Tom Kruz, jedan od najpoznatijih glumaca današnjice, pričao je da će pojesti posteljicu bebe kada se porodi njegova sada već bivša supruga Kejti Holms. Tom je u aprilu 2006. dobio ćerku Suri, a da li je pojeo placentu, nikada nije potvrdio.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP