Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

BRENDI BRANT ĆE PROVESTI ČITAVIH ŠEST GODINA U ZATVORU

Zečica ide u zatvor zbog kokaina!

Autor: Ekipa Alo! | 31.08.2014 - 11:30:00h | Komentara: 0

Bivša „Plejbojeva“ zečica Brendi Brant (45) osuđena je na šest godina zatvora zbog šverca kokaina. Naime, američka glumica učestvovala je u krijumčarenju kokaina u avionima koji su leteli iz Sjedinjenih Američkih Država u Australiju, što je policiji i priznala. Ona će na presudu moći da se žali tek u novembru 2016. godine.

Brendi će na presudu moći da se žali tek u novembru 2016. godine

Brendi će na presudu moći da se žali tek u novembru 2016. godine

Policija je slučaj bivše zečice istraživala punih pet godina i tek kada su sakupili sve dokaze, oni su je optužili. Brendi je priznala da je sarađivala sa ljudima u krijumčarenju više od dva kilograma kokaina u avionu, kao i da je drogu prodavala ljudima iz Australije, te da je položila više od 70.000 dolara na bankovne račine mafije.


Brendi je dobila znatno blaži kaznu od ostalih saučesnika u krijumčarenju, a sudija Piter Zahra je uzeo u obzir i njene životne okolnosti. Naime, Brant se ponovo navukla na kokain. Ona se ovog poroka rešila dok je bila u braku sa basistom Nikijem Siksom, sa kojim je dobila troje dece, ali ubrzo nakon raspada, ona je upala u loše društvo i ponovo počela uzimati narkotike. Bila je u vezi sa kaskaderom Rastijem Sesterom, takođe zavisnikom i jednim od saučesnika u krijumčarenju kokaina. Brendi je u nekoliko navrata rekla da je uz njega počela da uzima kokain, kao i da ju je on ubacio u lanac krijumčarenja.

Inače, život i detinjstvo Brendi Brant obeležili su susreti sa drogom. Njena majka je bila pevačica i zavisnica od alkohola i droge, a sama Brendi je postala zavisnica sa 13 godina, kada ju je majka poslala da živi sa ocem. Brant je dva puta krasila naslovnicu časopisa za muškarce „Plejboj“, a jednom je pozirala i sa Donaldom Trampom.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP