Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

KADA BI TO MOGLO

Zubar želi da klonira Lenona uz pomoć DNK iz njegovog zuba!

Autor: 24sata.hr | 23.08.2013 - 16:00:00h | Komentara: 0

Majkl Zuk kupio je 2011. godine pokvareni zub pokojnog Džona Lenona na aukciji. Pokojni Džon Lenon dao ga je svom kućepazitelju 1960-ih godina

Fan Beatlesa, kanadski stomatolog Majkl Zuk, planira klonirati Džona Lenona koristeći DNk-a iz njegovog pokvarenog zuba. Zuk je 2011. godine na aukciji kupio zub pokojnog člana Beatlesa za 176 hiljada kuna. –Ako naučnici kažu da mogu klonirati mamute, onda bi Džon Lenon mogao biti sledeći. A reći da sam imao ulogu u 'vraćanju' jedne od najvećih rok zvezda svih vremena bilo bi neveroatno.

Umetnost ga inspirisala - Džon Lenon

  Džon Lenon | Foto: AP

 Nervozan sam i uzbuđen zbog mogućnosti da ćemo imati Lenonov DNK i to uskoro. Mnogi fanovi Beatlesa sećaju se gde su bili u trenutku kada sučuli da je Lenon ubijen. Nadam se da će doživeti dan kada će čuti da je dobio drugu šansu - izjavio je stomatolog i dodao kako smatra da je njegova ideja sjajna iako većina ljudi misli da je lud. Pokrenuo je stranicu John Lennon Tooth na kojoj u pozadini svira verzija "Love Me Do" promenjena u - "Love Me Tooth" i projekt u kojem se izolira DNK iz pokvarenog zuba, koji je Lenon dao svom kućepazitelju krajem 1960-ih godina, a Zuk ga je kupio od njegovog sina. Član 'The Beatlesa' ubijen je 8. decembra 1980. godine ispred ulaza u stan u Njujorku. Nakon što mu je s četiri metka u leđa pucao poremećeni fan Marc Chapman prevezen je u bolnicu, ali nije mu bilo spasa. Ubica je već 32 godine u zatvoru, a prošle godine je po sedmi put odbijen njegov zahtev za pomilovanje.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP