Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

GODINU NA IZMAKU OBELEŽILE BROJNE RASTAVE POZNATIH

Zvezdani raskidi!

Autor: Ekipa Alo! | 25.12.2013 - 08:26:00h | Komentara: 0

Godinu na izmaku obeležili su brojni razvodi i raskidi holivudskih zvezda! Sudbina je, između ostalih, rastavila Klunija i Stejsi, Majkla i Ketrin, Orlanda i Mirandu, Demi i Eštona... „Alo!“ vas podseća na razvode koji su protekle godine punili stupce štampe širom sveta. Sa sudbinom se nikad ne zna, možda će naredna godina zvezdama doneti stabilnost na ljubavnom planu, pa ostanemo uskraćeni za izveštaje o prevarama i preljubama.

Majkl i  Ketrin

Majkl i Ketrin | Foto: Reuters

Majkl i Ketrin
Majkl Daglas (69) i Ketrin Zita Džons (44) u braku su od 2000. i imaju dvoje dece. U maju su počeli da žive odvojeno i još se nisu zvanično razveli. Prema nepotvrđenim informacijama, do zahlađenja odnosa među njima je došlo i zbog njegovog lečenja od raka, kao i zbog njenog lečenja od bipolarnog poremećaja. Oboje su najavljivali da ne odustaju od braka, videćemo da li će se pomiriti u 2014.

Džordž i Stejsi

Džordž i Stejsi | Foto: Reuters

Džordž i Stejsi
Najpoželjniji holivudski neženja Džordž Kluni (52) od jula 2011. zabavljao se sa Stejsi Kibler (34), bivšom profesionalnom rvačicom. Raskinuli su iznenada u julu ove godine. Prema nezvaničnim informacijama, Stejsi je ostavila Džordža jer nije želeo da zasnuju porodicu. Podsećamo, Kluni je od 1989. do 1993. bio u braku sa glumicom Talijom Balsam, a od tada je bio sa brojnim lepoticama.

Klint i Dina

Klint i Dina

Klint i Dina
Potpuno neočekivano, 22. oktobra Dina Istvud (48) podnela je zahtev za razvod od Klinta Istvuda (83), legendarnog holivudskog glumca i reditelja. Oni su se venčali još 1996. Razlog za razvod nije saopšten, a Klint je bio toliko ljut da je izjavio da ga nijedan sud neće naterati da Dini isplati milione.

Demi i Ešton

Demi i Ešton

Demi i Ešton
Glumački par Demi Mur (51) i Ešton Kučer (35) finalizovali su razvod 26. novembra ove godine! Demi je zahtev za razvod podnela još u novembru 2011. godine, a onda su usledili dugotrajni i mukotrpni dogovori o finansijskom poravnanju. Do razvoda je došlo zbog Eštonovog neverstva. Ešton se već više od pet meseci zabavlja sa koleginicom Milom Kunis, sa kojom je glumio u seriji „Vesele 70“.

Kim i Kris

Kim i Kris

Kim i Kris
Starleta Kim Kardašijan i košarkaš Kris Hamfris proveli su u braku samo 72 dana. Brak koji je više podsećao na rijaliti šou finalizovan je konačno ove godine, posle skoro dve godine natezanja. Kim se trenutno zabavlja sa reperom Kanjeom Vestom, sa kojim je letos dobila ćerku Nort Vest.

Orlando i Miranda

Orlando i Miranda

Orlando i Miranda
Britanski glumac Orlando Blum (36) i australijska manekenka Miranda Ker (30) iznenada su u oktobru saopštili da okončavaju trogodišnji brak u kojem su dobili sina Flina. Oni su saopštili da poslednjih meseci ne žive zajedno i da će ostati ostati najbolji prijatelji. Miranda je navodno utehu našla u jednom australijskom milijarderu, a Orlando u Liv Tajler, ćerki Stiva Tajlera, frontmena „Aerosmita“.

Džoš i Dajana

Džoš i Dajana

Džoš i Dajana
Dan posle Dana zaljubljenih, 15. februara, Dajana Lejn (48) podnela je zahtev za razvod od Džoša Brolina (45). Par je bio u braku od 2004. Nisu imali zajedničke dece. Razvod je ozvaničen 27. novembra.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP