Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

FOLIRA DA JE GLUPA?

"Ava svima u razredu pisala sastave i
pomagala oko fizike", tvrdi njen školski drug!

Autor: Puls | 17.04.2013 - 18:06:00h | Komentara: 3

Ava Karabatić po mišljenju mnogih ove je sezone jedna od najlepših i najkontroverznijih ukućanki VIP Velikog brata ali i pored toga što se uz njeno ime vezuje pojam "starleta" kako Pulsonline saznaje Ava je u osnovnoj školi bila jedna od najboljih učenica a posebno iz predmeta hrvatski jezik i fizika!

Ava Karabatić (24)

Ava Karabatić | Foto: Zoran Ilić

Kako kaže jedan od bivših Avinih školskih drugova, koji nije želeo da otkriva svoje ime jer je nekada bio ludo zaljubljen u Karabatićevu a danas je na mesec dana od venčanja u Rijeci gde sad živi, splitska manekenka i starleta je u školi bila jedna od najboljih đaka, a pismeni sastavi iz hrvatskog jezka koje je pisala bili su prava mala remek-dela.
"Ava je na prvom mestu bila super drugarica, uvek je bila raspložena sa iskrenim osmehom na licu i nije bilo osobe koja je nije volela. Dobro, bilo je devojaka posebno u osmom razredu koje su bile zavidne na Avu jer je ona već tad bila lepotica ali najveći broj učenika ali i profesora gotivio je Avu. Nije bila štreberka ali su joj predmeti uglavnom išli od ruke a najviše hrvatski jezik. Sastave koje je pisala je bilo milina slušati kada ih čita pred celim razredom a neretko je umela da mnogima iz razreda napiše sastave i to svaki različitog stila a opet podjednako dobar. Išle su joj i prirodne nauke pa je tako pomagala i onima kojima je slabo išla fizika," kaže ovaj Avin drugar koji ponekad pogleda i svoju bivšu školsku frendicu danas u Velikom bratu.
"Moja buduća supruga ne voli rijaliti programe a čak i ne zna da je Ava išla samnom u školu pa tako ja ne želeći da iskušavam njenu ljubomoru ponekad pogledam Avu u prenosima iz VB kuće i moram priznati da je i dalje prava lepotica. Verujem da će ona pobediti jer je spontana i dobra osoba i duboko u dušu emotivna," kaže nekadašnji Avin školski saborac.
Poslednji komentari
  • gg Vreme: 18.04.2013 09:11h

    Šta kažeš: u osnovnoj školi!? Kakav erudita! Ma, popadasmo na d... od sreće zbog ovakve persone!

  • nina Vreme: 18.04.2013 12:13h

    To nije tačno.Izmišljotina!Verujem da su to organizovali njeni roditelji jer oni su njena marketing mašinerija i to naravno baš sad na sredini VB takva izjava.Da ne bude sumnjivo!Ava nema povezanu misao.Rečnik oskudan itd...

  • nedjo Vreme: 18.04.2013 12:16h

    obicno takvi prvi odlepe

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP