Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

TUŽBA NVO PROTIV MAJE NIKOLIĆ

Azdejković:
Maja je maliciozna!

Autor: Puls | 19.04.2013 - 16:01:00h | Komentara: 2

Iz svakog rijalitija po jedna tužba!

Maja Nikolić

Maja Nikolić

Pevačica, Maja Nikolić prekršila je zakon o zabrani diskriminacije kada je 22. dana u kući Velikog brata napala Žarka Stojanovića, pokušavši da ga natera da se izjasni o svojoj seksualnoj orijentaciji - piše portal Tračara.

- Žarko, je l ti voliš muškarce ili žene?! Da čujemo, konačno se deklariši javno da li si homoseksualac, jer to nije sramota - rekla mu je ona.
Nikolićeva je prekršila član 21. Zakona o zabrani diskriminacije koji glasi “Seksualna orijentacija je privatna stvar i niko ne može biti pozvan da se javno izjasni o svojoj seksualnoj orijentaciji. Svako ima pravo da se izjasni o svojoj seksualnoj orijentaciji, a diskriminatorsko postupanje zbog takvog izjašnjavanja je zabranjeno.”

Povodom ovog događaja kontaktirali smo gej aktivistu Predraga Azdejkovića, koji nam je rekao:

Predrag Azdejković

Predrag Azdejković | Foto: Dimitrije Goll

- To je jedna velika zabluda, laž je da niko ne sme da vas pita koje ste seksualne orijentacije, ne smeju da vas pitaju na razgovoru za posao, kada tražite stan... Maja je rekla jednu veliku istinu, ima pravo da pita to. To može da te pita neko ko je možda zainteresovan za tebe. Motivacija joj je svakako bila zla i maliciozna. Lakše bi bilo da je Željko priznao da jeste gej, on sam time doprinosi, ko god ima neku tajnu okolina želi da je sazna - rekao je za Pulsonline.

Portal Tračara.com nezvanično saznaje da će izvesne nevladine organizacije, nakon što odgledaju sporni snimak, preduzeti mere protiv Nikolićeve.

Poslednji komentari
  • sta hocete? Vreme: 19.04.2013 18:58h

    Zasto seonda odrzava GEJ-PARADA?????? Malo hocemo da se zna,malo privatna stva???? Da li Oni znaju sta hoce????

  • SilvijaSilvija Vreme: 20.04.2013 10:22h

    A ti "sta hocete?" sta hoces? oni znaju sta zele a to je da budu ravnopravni clanovi ovog drustva, da se zaustave nebulozne osobe poput Maje Nikolic koje vredjaju a nikako nisu ugrozene i to po mom misljenju treba uraditi TUZBOM velikom kao vrata! Ja zivim u inostranstvu, moje najbolje prijateljicu su gey, slatke, vesele devojke. Ali i pre nego sto sam njih upoznala ja sam uvek bila "otvorena " za sva pitanja seksualne slobode. Ukoliko je neko pored mene srecan, srecna sam i ja. Sta vredi ako neko nije gey ima porodicu, i sve po redu a onda uzme pusku pa pobije sve po selu?! Igrarije u krevetu mene ne zanimaju, meni je vazno da covek bude ono sto zeli. Kako god se to zvalo.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP