Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

PETRUĆI:

Bio bih ponosan da mi je Ava ćerka!

Autor: S. Arsić | 02.04.2013 - 23:52:00h | Komentara: 0

Posle Ivice, oca Ave Karabatić, koji je na sva usta ishvalio svoju ćerku, isto je učinio i Branislav Petrušević Petrući, prvi izbačeni ukućanin Velikog Brata, koji je rekao da bi bio ponosan da je hrvatska starleta njegovo dete.

Prvi izbačen:  Petrušević

Prvi izbačen: Petrušević | Foto: Zoran Ilić

- Ava je najkvalitetnija osoba u kući. Ne znam da li je imala nešto s Urošem, ja to nisam video, ne ulazim u taj seks meč. Nisam je poznavao odranije i ona je za mene pozitivno iznenađenje. Na prvi pogled, kad je vidiš, pomisliš da hoće da se istakne, ali verujte, tek ćete čuti za Avu. Bio bih ponosan da mi je ona ćerka - rekao je Petrući po napuštanju kuće Velikog Brata, a dodao je da nije siguran da li je Uroš pravi čovek za Avu.


- Da li je Uroš pravi izbor za Avu, ne znam. Vreme će pokazati. O njemu mogu samo da kažem da je vaspitan dečko - smatra bivši član „Indeksovog pozorišta“, koji Maju Nikolić ipak ne bi etiketirao kao glavnog provokatora u kući.

Glumac smatra  da će se za nju  tek čuti: Ava

Glumac smatra da će se za nju tek čuti: Ava | Foto: RAS

- Maja Nikolić je veliki umetnik, poznajemo se 20 godina. Ona je to, ista je u „Velikom bratu“ kao i napolju. Ne mogu za nekoga koga poznajem da kažem da li je ili nije provokator - smatra Petrušević i dodaje da ne zna da li će Maja moći bez seksa šest nedelja.

- Kada pogledate Maju, vi mislite da ona bez seksa neće moći ni dva dana. Mada, ne znam, valjda može, ne bih mogao ja da vam odgovorim na to pitanje - rekao je Petrući, kome su blizanci Žarko i Željko bili najsimpatičniji, ali ipak nije uspeo da ih prozre do kraja.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP