Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

STOJANOVIĆ O BLIZANCU

Boban: Žarko je ogledalo gej društva!

Autor: S. A. - A. R. | 17.04.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Gej aktivista Boban Stojanović svakako je jedan od ukućana za koga su gledaoci imali najviše predrasuda, dok nije pokazao da se ne razlikuje previše od ostalih. Po napuštanju rijalitija on je za „Alo!” pričao o Žarku i njegovom seksualnom opredeljenju, istaknuvši da je blizanac „ogledalo gej društva”.

Dočekan ovacijama: Boban Stojanović

Dočekan ovacijama: Boban Stojanović | Foto: Goran Srdanov

- Ne mislim da Žarko glumi strejt osobu. On je meni bio ogledalo mog društva. Žene iz kuće kad posumnjaju u njegovu seksualnost kažu meni: „Ajde ga ti pitaj”. Nije bilo potrebe da ga pitam - ako on hoće da se izjasni, uradiće to. Svakako je Žarko najbolji frajer u kući. Baš lep momak - izjavio je Boban, koji je po izlasku Dragutinu Topiću slao poljupce i za koga smatra da je najbolja osoba u kući.

Ostvarili  bliski kontakt:  Dragutin Topić

Ostvarili bliski kontakt: Dragutin Topić | Foto: Marko Metlaš

Roditelji me se ne stide!

Izjavom da majku nije video osam godina, oca isto toliko, Boban Stojanović je probudio emocije kod publike, a spekulisalo se da ga se njegovi roditelji stide, što on poriče, i planira da ih poseti ovih dana.
- Planiram ovih dana da odem do roditelja. Oni se ne stide mene kao mene, već ih drugi ljudi navode na to. Po mnogima je biti gej u Srbiji sramotno. Mislim da sam ljudima bar malo dočarao i pokazao da to što sam gej ne znači da sam loš čovek - rekao je Boban.

- U početku je Topić imao određen stav prema meni, a kada me je bolje upoznao, postali smo jedni od najboljih prijatelja u kući. On je svakako jedna od najboljih osoba tamo - kaže Stojanović, koji je prokomentarisao i misteriozne zebraste gaćice Maje Nikolić.

- Maja nije zla osoba, ali je željna ljubavi. Njoj baš fali ljubav. Ona je dosta i bisera imala. Kaže nešto što ne treba. Bila je i misterija njenih zebrastih gaćica u kući. Pa ona kaže da ih ujutru opere, a uveče obuče, pa onda kaže kako ima pet pari i da su iste. Ne znam šta je u pitanju - objasnio je gej aktivista, koji uopšte nije zadovoljan ponašanjem Uroša Ćertića, koji je kuću napustio nedelju dana pre njega.

- Nije mi se dopalo Uroševo ponašanje. Imao je ispad sa Nevenom, pa se ružno poneo premo Avi. On je hrabar momak i to stoji, njegov posao je opasan i težak, ali se jako ružno poneo. Prema meni je bio OK, ali sa ženama se nije slagao - izjavio je Boban Stojanović.

Ne otkriva seksualno opredeljenje: Žarko Stojanović

Ne otkriva seksualno opredeljenje: Žarko Stojanović

Verujem u Avinu i Željkovu ljubav!


Šta će biti sa ljubavlju između Ave i Željka, interesuje kako publiku tako i same ukućane, a Boban nam je otkrio kako veruje da će njihova veza uspeti.
- Ava je jako dobra i to je ona. Verujem da će njena i Željkova veza uspeti. Ona ga zamoli da skuva kafu, on to uradi. Ona mu kaže ajde ovo, on to uradi. Poštuje je pre svega - kaže Stojanović.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 18.04.2013 12:13h

    boban stojanovic ok lik,mnoogo bolji od raznoraznih str8era

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP