Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

MAJA NIKOLIĆ TVRDI DA JE STARLETA PRLJALA TOALET

Brisala sam Sorajina go**a!

Autor: A. R. - S. A. | 04.05.2013 - 07:02:00h | Komentara: 5

Iako je Soraja Vučelić bila jedina sa kojom se Maja Nikolić nije posvađala sve do završnice rijalitija, pevačica je to uradila pred sam izlazak iz kuće Velikog Brata, a u intervjuu za “Alo!” tvrdi kako je nekoliko puta morala da briše starletin izmet. Nikolićeva je nakon izbacivanja koje smatra nepravednim optužila Vučelićevu kako je nespretna dok vrši fiziološke potrebe.

Ona je zlo, operisala je  nos, dupe i  sise. Liči na  transvestita

Ona je zlo, operisala je nos, dupe i sise. Liči na transvestita | Foto: Petar Marković

- Iza Soraje neko stoji. Sva je izoperisana, a to mnogo košta, ima jakog sponzora. Ona je mene udarila pet puta jače nego ja nju, rasekla mi usnu i ostala u kući. Dok mi spavamo, ona ode u ispovedaonicu i nema je tri sata. Gde ide za to vreme? Ona jedina to radi. Operisala je nos, dupe i sise. Liči na transvestita. Laže užasno.

Sva je fina, nikad ništa nije rekla, ona se nikad nije ljubila, nikad nije ljubav vodila. Devica sa silikonima. Ja sam dva puta iza nje brisala izmet. Nedavno je i Top to uradio. Strašno, nogama stane na WC šolju, pa dupetom ne može da pogodi rupu i izmaže go**ima kazanče. Ko su Ava i Soraja, starlete, šta je to? Čime se bave? - upitala se Maja, koja kaže kako je Slavko komentarisao da je Ava bolesna, ali i da je Maja Volk zaključila da mu je mali.

Optužena da ostavlja fekalije za sobom:  Soraja  Vučelić

Optužena da ostavlja fekalije za sobom: Soraja Vučelić | Foto: Oksana Krutenjuk


- Milić sam kaže da je lud, ima i potvrdu za to. Rekao je Slavko da Ava ima ADHD (poremećaj pažnje koji prati hiperaktivnost). Ja ne znam, on je završio taj fakultet i rekao da ona boluje od toga. Za to se piju lekovi, tako da njeno ponašanje nije taktika. Slavko je želeo da mu oprostim. Ja se nisam bavila njegovim penisom. To može da priča muškarac koji je ponižen.
Meni je Vendi rekla da je Maja Volk po Slavkovim prstima videla kakav mu je i razočarala se jer mu je mali. Zato sam se i zaje*avala. A to za tasmanijskog đavola je rekao u pozitivnom smislu, tako me je i u kući zvao. Rekli su mi neki ukućani da me on zaljubljeno gleda. Gde ja, tu i on - pričala je Nikolićeva, koja kaže da nije imala nameru da gađa Maju Volk, a za svoju doskorašnju suparnicu Vesnu Vukelić Vendi ima samo reči hvale.

- Vendi je jako hrabra žena. Imamo obe jake karaktere, sele smo, popričale i našle zajednički jezik. Kada je ušla, bila sam zgrožena, ali je sada sve ispalo super - kaže Maja, koja je izjavila i da joj seks nije nedostajao, jer je postila.

Slavko Labović

Slavko Labović | Foto: Oksana Krutenjuk

“Molim se da mama bude živa i zdrava!”

Dok je Maja Nikolić boravila u kući Velikog brata, pisalo se da joj je mama bolesna, što je ona i potvrdila:
- Meni mama jeste bolesna i produkcija zna sve. Ja o tome neću pričati. O mojoj porodici ne dozvoljavam da se piše. Moj rođeni brat ništa nije rekao, tvrdim, i ko god da je to napisao, laže, kao što lažu da ja nemam podršku. Moj brat živi u Beču i nije mogao da dođe, tvrdim da se niko iz moje porodice nije oglasio. Bolest nije zezanje i ne želim reč o tome da kažem. Ja tako ne gradim karijeru. To sam pomenula u trenutku slabosti, ali o tome nema potrebe da se piše. Ja se Gospodu molim da mama bude živa i zdrava - izjavila je Nikolićeva.

Poslednji komentari
  • Branka Vreme: 04.05.2013 10:17h

    Maja IMA ADHD,pod hitno lijecenje joj treba,ne zbog nje nego zbog njene djece.

  • vix Vreme: 04.05.2013 13:04h

    Ha lepo sam rekla da je Soraja jedna strokavica koja ni svoje dupe ne ume da obrise,strasno,bljak,pitanje je da li uopste i odrzava licnu higijenu jer deluje odvratno strokavo

  • tesa Vreme: 04.05.2013 17:18h

    Pa ti za drugo i nisi.Velika vernica koja misli da je post dijeta.Tuzno da tuznije ne moze biti.

  • mima Vreme: 04.05.2013 21:52h

    Boze na sta ova Maja lici. Ponasanje joj je ne primereno, jadna li su ta njena deca sa njom. Njoj je, ocigledno potrebna strucna pomoc!

  • Mirko Vreme: 05.05.2013 08:21h

    Cini mi se da u Sorajina ledja duva neki jaci vetar i to dobro nafatiran! Od njenog ucesca i nesto pokazanog, video sam samo njeno neprekidno gladjenje kose i vrckanje.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP