Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

LETELO PERJE

Ćazimova bivša se potukla u kafani!

Autor: E.A. | 23.02.2015 - 18:24:00h | Komentara: 5

Kako "Alo!" saznaje, bivša devojka Ćazima Osmanija, Nataša Matić pre nekoliko dana potukla se u jednoj kafani u Beogradu.

Pokazao  novu devojku: Ćazim Osmani  i Nataša Matić

Ćazim Osmani i Nataša Matić | Foto: Rajko Ristić

Naime, pevač Emir Habibović je pevačicu uvredio preko mikrofona, nakon čega ga je ona udarila. Tom prilikom Emir je ispričao da je samo šala bila u pitanju i da ne zna zašto se ona tako ponela.

Emir Habibović

Emir Habibović | Foto: Facebook/Emir Habibović

- Imao sam snimanje na "Grandu" i posle toga sam pozvao mog prijatelja Miću Nikolića i jos nekoliko drugara. Bili smo u restoranu i onda je došla Nataša Matić. Sedela je sa nama, šalili smo se i bilo nam ekstra. Nataša i se znamo dugo i imamo slobodu jedno prema drugom. Zatim smo pošli u jedan lokal gde ima muzika. Popili smo malo više. Ja sam znao šta radim, međutim u jednom trenutku sam rekao Nataši Matić da je "kalašutra" u mikrofon, naravno smatrajući da se neće uvrediti. Nastavila je da peva. Ona je imala jaku želju da bude sa mnom, naravno meni to nije padalo na pamet, jer ja nisam sponzor već porodičan čovek. Nije dobila ono što je očekivala. Naravno, ja sam se izvinoo na mikrofon za to što sam rekao, a ona je reagovala tek posle pola sata. Udarila me je i odmah su reagovali moji drugari, tako da ja tu ženu nisam takao prstom. Onda je sutradan zvala i trazila 3.000 evra zato što joj je noga u gipsu. Ja nemam pojma za to znam da je normalno otišla kući - objašnjava Emir i nastavlja:
- Ne mogu da verujem na šta je spremna takva osoba. Mnogo sam razočaran. Izvinjavao sam se te večeri zbog toga što se znamo dugo, ali toj ženi su samo pare u glavi. Meni je žao što se sve to desilo, ali sam shvatio ko je ta žena i ne interesuje me u životu. Meni je poniženje da pričam o njoj, ali sam čuo da će da me tuži, ali stvarno ne znam za šta. Nisam je pipnuo, imam svedoke za to, ceo lokal je video šta se desilo - objašnjava pevač.
Kako bismo čuli i Natašinu stranu priče pokušali smo da kontaktiramo sa njom, ali u tome nismo uspeli.
Poslednji komentari
  • sonja Vreme: 23.02.2015 22:29h

    A to Gospodin Emir sto je zamisljao da Natasa Matic da bude sa njim DA.ALI VEROVATNO JE SANJAO. A Natasa Matic je Gospodja i veliki Covek .i mozete samo biti ljubomorni na nju!!!

  • 2KD Vreme: 23.02.2015 22:41h

    A ko ovi su ? ovaj lik mi je i nesto poznat ,a ovu mislim da sam video na seoskim vasarima ne secam se tacno

  • nedjo Vreme: 23.02.2015 23:43h

    fini neki ljudi,akademski gradjanii...

  • bordzija Vreme: 24.02.2015 06:59h

    Od ovih kučevnih i domaćih ljudi ne možeš niti u kafanu da odeš ? Sve neki fini ljudi, gde li su se do sada krili ? Izgleda da je ovaj Emir baš neki fin momak, prvo je pio sa Natašom, a onda joj je preko razglasa objasnio da misli da je "kalaštura" zezo se dečko, popio neku pa mu došlo da se šali. Pa momak šta si kuvo, to i kusaj ! A dali je Nataša OK, jeste čim je bila sa Ćazimom Osmanijem, a sa njim su one karakternije sa naše estrade ?!

  • Mali mrav Vreme: 24.02.2015 11:21h

    Kad porastem bicu Cazim !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP