Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

UMALO UBIŠE JADNE ŽIVOTINJE!

Emoušn: Žao nam je pacova!

Autor: A. O. | 04.04.2013 - 13:30:00h | Komentara: 6

Prethodne večeri u serijalu "Veliki brat" odigran je ekstremni zadatak po uzoru na popularne rijaliti formate u kojima se takmičari suočavaju sa svojim strahovima ("Fear Factor" širom sveta, "Big Brother Battle" u Nemačkoj). Naime, u zadatku je učestvovalo 330 pacova (koji se koriste za ishranu gmizavaca). Nažalost, došlo je do nezgode kada je jednom od pacova povređena noga, a nekoliko je pronađeno ošamućeno.

Goran Stamenković

Goran Stamenković | Foto: Z. Ilić

- O nezgodi su obavešteni i ukućani, a mi kao produkcija, sa žaljenjem priznajemo da nam je krivo što se ispostavilo da nismo dorasli ovakvom zadatku. S tim u vezi, više se neće ponoviti da produkcija "Emotion" koristi životinje u takve ili slične svrhe. Ovaj neuspeh nas je pogodio pošto je poznato da je kuća "Velikog brata", tj. "Emotion" produkcija utočište za 12 mačaka i tri psa koji su udomljeni i tako sklonjeni sa ulice i sigurnog istrebljenja. Nadam se da u Srbiji postoji organizacija koja se bavi pravima miševa i glodara da bih mogao da bar probam delić greške da ispravim donacijom i promovisanjem prava životinja - rekao je Goran Stamenković, direktor Emoušna i još jednom se izvino zbog neprijatnih scena koje nisu primerene, a koje su nastale isključivo njegovom greškom, i to na televiziji B92 koja je inače poznata kao TV kuća koja je lider u borbi za sva ljudska prava i prava životinja.

Poslednji komentari
  • Jesha Vreme: 04.04.2013 14:03h

    Ubedljivo, stvarno...

  • VladimirR. Vreme: 04.04.2013 14:33h

    Udruženju alkoholičara posebno da se izvinite i donirate koju cisternu alkohola ne bi li se gubici u broju belih miševa nadomestili!

  • misic Vreme: 04.04.2013 15:25h

    zar gmizavci ne jedu miseve sa povređenom nogom?? ccccc

  • mm011 Vreme: 04.04.2013 15:42h

    Dobro, bar se izvinise. Gadno je bilo stvarno ono za gledati.

  • Darko Vreme: 04.04.2013 16:03h

    ''Nadam se da u Srbiji postoji organizacija koja se bavi pravima miševa i glodara da bih mogao da bar probam delić greške da ispravim donacijom i promovisanjem prava životinja''... Kaži bre Gorane da nećeš da doniraš nikakvoj fondaciji za zaštitu životinja ništa. Nisu miševi i glodari ni ljudi ali ni biljke ali jesu živa bića. I nemoj da se izvinjavaš ljudima nego spasi te miševe i priznaj da si glup i neodgovoran.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP