Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

FOLK PEVAČ TVRDI DA JE PRIČA O MALOLETNICAMA BILA „PATKA” ZA MEDIJE

Era: Volim klinke,
ali nisam pedofil!

Autor: A. Veljković | 24.04.2013 - 16:23:00h | Komentara: 3

Andriju Eru Ojdanića je po izlasku sa „Farme” dočekalo nekoliko neprijatnih informacija, pa je pored priče o trenutnom zdravstvenom stanju svoje tašte čuo i da će se zbog svoje priče o vezi sa maloletnicom naći na sudu, međutim, on se ne boji zakona! Naime, Era je u intervjuu za „Alo!” ispričao kako će čistog obraza sudiji ispričati svoju stranu priče i izaći kao pobednik.

Era Ojdanić

Nedostajao mi je seks, ali u Lisoviću nije bila nijedna koja je po mom ukusu i meri: Era Ojdanić | Foto: RAS

 

Ojdanić smatra da je tužilaštvo bez razloga podiglo optužnicu protiv njega i kaže da će se braniti samo istinom

- To je bilo samo moje bacanje koske medijima i uspeo sam u tome. Ja sam tamo ušao da bih pokazao kako izgleda i radi pravi srpski domaćin, ali i da bih pravio dobru atmosferu za gledanje. Tako mi je i palo na pamet da izmislim priču o vezi sa maloletnicom koja ne postoji. Ukoliko stvarno dobijem poziv od tužilaštva da idem, nije nikakav problem, ispričaću

Zorica je zabola
nož u leđa Ljubi i Ša!

Iako su stari drugari, Era Ojdanić smatra da je Zorica Marković u toku svog gazdovanja imala nekoliko propusta.
- Bio sam šokiran kako je Zorica odreagovala kada je postala gazda. Razbila je klan, ali je zato i zabola nož u leđa Ljubi i Ša. Ja joj se nisam zamerao i odgovarao joj jer znam kakva je ona - prokometarisao je Ojdanić koleginicu.

tamo istinu. Ja volim mlade devojke, ali od 20 do 25 godina, a nikada nisam imao nešto sa mlađom od toga. To što su se pojavljivale slike i izjave nekih tamo devojaka, to nema veze sa životom. Neka svako ko može dovede svedoke i te koja su navodno bile sa mnom, ali ja ću tu pobediti i odbraniti sebe. Volim mlade, ali ne decu - rekao nam je u prvi mah Era, ali i dodao da, iako ima skoro 60 godina, nedostajao mu je seks:

- Pa ja sam i rekao pre ulaska da će postojati stvari koje će mi nedostajati, tako da pored toga što pored mene nije bila moja porodica, nedostajao mi je seks. Tu nema ništa loše. A u Lisoviću nije bila nijedna koja je po mom ukusu i meri. Ali baš nijedna! - prokometarisao nam je folk pevač, ali je ipak rekao da mu je oku najviše prijala Jovana Nikolić.

- Jovana je najlepša i devojka je na mestu. Toliko vredna, pametna, dobra, duhovita, dobar drug. Skoro nisam video tako mladu devojku, a da zrači takvom energijom. Retko se viđa takva - izjavio je pevač koji je sa imanja izašao da bi se brinuo o tašti, koja je doživela moždani udar i kojoj je obećao da će pomoći u poslednjim danima života.

Stanija je za šipku!
Ojdanić smatra da Stanija samo iskorišćava Filipa i da će ga ostaviti čim se završi šou:

Stanija

Nije impresionirala Ojdanića | Foto: Zoran Lončarević

- Staniji sam bacio udicu i ona se upecala i uspeo sam da je isprovociram. Nisam ni pomislio da je muvam. Pa to je poluplastična devojka sa silikonima svuda, a visoka je metar i žilet i ne znam što je došla u Lisović, nije joj to šipka da igra. Ona je namazana i bezobrazna, ali i proračunata, i ja mislim da je sa onim dobrim momkom Filipom samo iz koristi. Verujem da će da ga šutne čim se “Farma” završi. Spremna je ta na sve i iskoristila ga je maksimalno - rekao nam je pevač.
Poslednji komentari
  • duda Vreme: 24.04.2013 14:33h

    on je dedofil i manijak ako gleda devojke od 20-25 !i životinje bolje kontrolisu svoje nagone od umišljenih matorih ,,frajera"!

  • Dragan Vreme: 24.04.2013 15:54h

    Pitam se samo dokle ce ovakvi ludaci zauzimati mesto u medijima, pa njemu je mestou ludnici a ne na ulici.

  • simica Vreme: 24.04.2013 17:55h

    ovom treba zabraniti bilo kakva pojavljivanja javna

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP