Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

AVA PIJE LEKOVE ZA SMIRENJE, TOPIĆ PROTIV BOLOVA

Finalisti "Velikog brata" na lekovima!

Autor: D. Petrović | 06.05.2013 - 22:15:00h | Komentara: 2

Veliko finale rijalitija „Veliki brat” većina takmičara dočekala je pod dejstvom nekih medikamenata koji su im prepisivani u zavisnosti od zdravstvenih problema. Kako za “Alo!” otkriva izvor blizak organizatorima rijalitija, Ava je neprestano pije nekoliko vrsta lekova protiv anksioznosti, a Dragutin Topić protiv bolova.

Ukućani pod pritiskom

Kada ne pije ništa za smirenje, počne da vileni | Foto: Petar Marković

 - Gotovo svi učesnici u kući „Velikog brata“ su pili neke lekove. Većina njih je bila pod dejstvom lekova za smirenje, jer bez njih počnu da vilene. Naravno, sve lekove su prepisivali lekari, niko ništa nije pio na svoju ruku. Topić svakog dana prima diklofenak u vidu injekcije, jer ima jake bolove, a Ava pije lekove koji je spuštaju, jer toliko počne da histeriše da ništa ne može da je smiri - počinje priču izvor koji dodaje da hrvatska starleta pije više vrsta tableta, ali i kad im ne daju lekove, učesnici su uznemireni i svađe su neminovne.

Dragutin Topić

Dragutin Topić: Primao injekcije po preporuci lekara

 - Ava pije leksilijum, ksanaks i još neke lekove. Kada nisu uzimali prepisanu terapiju nastajala bi ludnica. Svađali su se, vrištali, bilo je nepodnošljivo i tačno ste mogli da vidite te momente. Dok deluju, sve bude u redu, a onda jasno možete da vidite šta se dešava kada dejstvo prođe - ispričao je izvor za naš list. O ovoj informaciji niko od ukućana koji su do sada izašli nije želeo da priča niti da potvrdi, jer je to očigledno zabranjena tema.   

Dragutin rasplakao Anetu!

Reči koje je Dragutin Topić upotrebio kako bi opisao Anetu Nakovsku u zadatku u kom je svaki ukućanin trebalo da predstavi sebe, a onda da ga nahvali njegov partner kog je odabrao, rasplakale su Makedonku.
- Mora se uzeti u obzir da je Aneta imala jezičku barijeru. Ona ima ljudskost i divan glas. Jako mi je drago što sam upoznao osobu kao što je Aneta i mislim da Makedonija može da bude ponosna na nju, kao i svi mi što smo imali priliku da se družimo sa njom - rekao je Topić, a Aneta je briznula u plač. Kasnije, sedeći u dvorištu, Aneta je pričala kako ju je Topić ganuo i kako je on ostavio trag na njenom srcu za sva vremena.

Karabatićeva: Glupa Hrvatska je zakazala!

Nesrećna što Željko Stojanović ne želi s njom da bude u vezi, Ava Karabatić se u ispovedaonici žalila Velikom Bratu i tom prilikom otkrila da je za to kriva i njena zemlja, za koju smatra da je nije podržala, zaboravivši pritom da u ovoj sezoni publika iz Hrvatske ne glasa. 
- Što se moja glupa zemlja ne uključi u p**du materinu. I sad su zakazali! - besnela je Ava u ispovedaonici kojoj je Željko prethodno predložio da budu seks drugari kada već nisu uspeli kao par, što je ona odbila jer gaji osećanja prema njemu.
Inače, Ava je ranije govorila kako pozdravlja Hrvatsku, iako zna da njeni žitelji ne mogu da glasaju, pa ostaje nejasno kako je zaboravila na tu činjenicu. 

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 07.05.2013 12:49h

    mogli hrvati da glasaju putem pisma u boci

  • goca Vreme: 07.05.2013 20:38h

    Vidi se da je dete bolesno,roditelji umesto da je lece vodaju je po vaserima ko malog majmuna.Grehota.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP