Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

MAJA SVE ZNA!

Hrkljuš kviz u
Velikom bratu!

Autor: Mondo | 24.04.2013 - 19:31:00h | Komentara: 0

Najluđi kviz u Kući Velikog brata. Ukućani odgovarali na pitanja, saznali smo da je prvi "crni" predsednik Abraham Linkoln(!?), da je opuštena osoba "kavaljer", a da neki ne znaju da se filmski festival na Mokroj gori zove Kustendorf. Najbrži atletičar na svetu je "Majkl Bolt".

Maja

Maja Nikolić, "sveznalica"

Veliki Brat je smislio novi zadatak za ukućane (Maja Nikolić, Soraja, Ava, Milić, Slavko i Žarko). Kviz se sastojao iz nekoliko delova, od kojih su u jednom morali da se jave za odgovor udarajući se jajima u glavu, a Maja Nikolić je ispoljila bolesnu ambiciju za pobedom!
"Ja sve znam, da se vidi ko je najmapetniji u kući", rekla je Maja Nikolić u prvom krugu kviza, u kojem su ukućani imali pomogače u vidu starijih gospođa koje su za njih pritiskali tastere.
Baš kad je Maja to izgovorila, naišla je na stativu.
"Kako se u žargonski u engleskom jeziku zove opušten čovek?". Maja, odnosno njena pomogačica se prva javila.
"Kavaljer!", odgovorila je Maja, puna sebe, ali odgovor, naravno, nije bio tačan, što su ostali takmičari pozdravili podrugljivim osmesima.
Soraja je dala tačan odgovor: "Kaže se kul".
I onda je Soraja "briljirala": Bilo je postavljeno pitanje kako se zove filmski festival koji na Mokroj gori organizuje Emir Kusturica?
Soraja nije znala odgovor, čak je pitala bakicu "kako se zove", a ona joj je odgovorila "Vesna", misleći da je pita kako se ona zove.
Naravno, Soraja se napravila blesava kada joj je Veliki Brat ponovio pitanje, jer ga navodno nije čula, pa se obratila Maji.
"Štreberko, hajde reci ti! Pa normalno da sve znaš, kad visiš po tim audicijama", branila se Soraja.
Ubrzo su ukućani počeli da se svađaju čije su se bakice prve aktivirale, a onda je Brat počeo da uvodi pravila na pola kviza…što je izgledalo neorganizovano.
Hrvatska starleta je negodovala što su sva pitanja bila vezana za Srbiju, tako da nije ušla u drugi deo takmičenja, koji je bio još zanimljiviji.
Takmičari su morali da razbijaju jaja o čelo, ukoliko su hteli da odgovore na pitanje Velikog Brata. U želji za pobedom, opet je Maja najbolje udarala jaja o glavu, a ni Soraja nije bila loša.
Tu se obrukao Slavko, koji je rekao da je prvi "crni" predsednik SAD Abraham Linkoln. Doduše, pravdao se da nije čuo ono "crni" u pitanju.
Kada je Žarko nabrojao tri države koje nisu članice EU, a rekao je Srbija, Hrvatska i BiH, Maja je graknula: "Nije tačno, Veliki brate, nije Hrvatska, Hrvatska je u EU".
Maja nije znala ni kako se zove jezero u Sloveniji na slovo b, a nije bledsko (Bohinjsko).
Maja je, doduše, znala odgovore na mnoga druga pitanja, uključujući ono ko je duh sa sekirom iz stripa, kako se zove najppularnija niška grupa 80-ih godina (Kerber)...
Ali, bez obzira na sve te njene tačne odgovore i znanje, bila je više nego iritantna stalnim javljanjem za reč, gunđanjem... Na kraju, i pored Maje sveznalice, pobedio je Slavko.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP