Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

NAŠA ZEMLJA SLEDEĆE GODINE IMA PREDSTAVNIKA NA POZNATOM TAKMIČENJU

JK predstavlja Srbiju na „Evrosongu“?!

Autor: Ekipa VIP | 28.09.2014 - 18:00:00h | Komentara: 25

Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, Jelena je već uveliko u pregovorima da 2015. godine ode u Beč i pesmom predstavlja svoj narod

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša | Foto: Zoran Ilić

Pre nekoliko dana saznali smo da je RTS skupio dovoljno novca da Srbija sledeće godine može da ide na „Evrosong“, a da organizatori ne prepuštaju ništa slučaju i da su već krenuli u potragu za našim predstavnikom, najbolje govori podatak da je Jelena Karleuša jedna od prvih na listi kandidata. Kako „Alo!“ sazanaje, Jelenu su pre nekoliko dana zvali na razgovor povodom ovog takmičenja, a pregovori su u toku.


- Posle dve godine konačno smo skupili novac, oko 350.000 evra, a to je dovoljno da možemo da pošaljemo predstavnika. Čelnim ljudima u organizaciji je palo na pamet da je možda pravi izbor poslati Jelenu Karleušu, jer je svakako drugačija i posebna. Ona sigurno neće dozvoliti da nešto ne štima, a i ima oko sebe najbolji tim koji će se potruditi da pesma i izvođenje budu na svetskom nivou - kaže naš izvor i dodaje da je već poznata informacija da će pesmu praviti Vladimir Graić Graja.


- Već se zna da će Graja raditi pesmu za našeg takmičara, a kako smo načuli, Jelena je već pričala i sa njim o tome, jer je za nju potrebna malo urbanija pesma od onih što su se do sad pevale na „Evrosongu“, bar kada je naša zemlja u pitanju. Karleuša želi da, ako se definitivno dogovore, već sada krene sa pripremama, jer ukoliko ide u Beč verujem da će da „puca“ na pobedu - priča naš izvor.


Kako bi smo proverili informacije koje imamo, pozvali smo Jelenu i pitali je da li ima naznaka za njeno učešće i šta misli o tome.


-Više od deset godina sam iz inata odbijala svaki razgovor o tome zbog ružnog odnosa pokojnog Tijanića i RTS-a prema meni. Sada, kada imam podršku domaćih, a pogotovo stranih medija, „Evrosong“ mi deluje kao interesantna ideja. Meni bi svakako to bila čast ako bi naš narod to želeo - rekla je Jelena za „Alo!“.
 

Poslednji komentari
  • branko1 Vreme: 28.09.2014 18:53h

    Zafrkavajte vi nekog drugog a ne nas.Koliko sam ja razumeo na "Evrosongu"se peva i to nije neki nocni bar sa stiptizetama,gde bi nas doticna uistinu dobro pretstavila.Zato se manite zezanja i sprdacine

  • petar Vreme: 28.09.2014 18:58h

    Ne zelim.Bila bi me sramota da nas ti predstavljas!!!

  • nenad Vreme: 28.09.2014 19:00h

    Ne znam sta ces ti tamo , tamo mora uzivo da se peva...

  • Драгомир Vreme: 28.09.2014 19:01h

    Прво и прво да дооообро научи да пева?Како је краката може бити да може да увија гузом.ОБАВЕЗНО ДА СЕ РАЗГЛАСИ ДА ОБОЖАВА ХОМОСЕКСУАЛЦЕ И ДА БИ ДАЛА ЖИВОТ ЗА ЊИХ!Гарантовано побеђује на тој зезанцији!Онда ће се приредба одржати код нас и већ сада треба размишљати од чијих уста треба одвојити новац?Ја толико,бре!

  • maki Vreme: 28.09.2014 19:34h

    NEDAO BOG.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP