Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

UŽIVO IZBACIVANJE IZ KUĆE VB

Ko će imati najmanji broj glasova?

Autor: Puls | 15.04.2013 - 22:25:00h | Komentara: 0

Večeras ćemo saznati ko izlazi iz kuće Velikog brata. Kojom brzinom izbacuju ukućane, ovaj šou završiće se i pre roka! Da se podsetimo, prvo je bilo vanredno izbacivanje iz humanitarnih razloga, pa je zbog tuče ispala Nevena. Po toj logici bar dve nedelje bi ukućani trebalo da "odmore" od straha izbacivanja, ili da očekujemo da ubace nekog novog takmičara.

Ukućani se polako pakuju, neki su opušteni, a neki ipak strahuju da će možda večeras napustiti šou.

Veliki brat pokrivalica

Izbacivanje može da počne

 
Nominovani za ispadanje iz Kuće su Maja Volk, Dragutin Topić, Sindi, Boban, Milić, Maja Nikolić, Žarko, Aneta I Vendi. Ava, Soraja, Željko i Slavko su stekli imunitet pobedom na Beoviziji koja je održana u kući Velikog brata.
Maja Volk se ne plaši izbacivanja. Prilično je sigurna da ona neće biti ta koja će se večeras izaći iz kuće. Veruje da su od nominovanih najugroženije Sindi i Maja Nikolić, jer su obe svojim ponašanjem zaslužile da budu izbačene. Konkretno, Sindi, zbog sukoba sa Nevenom, a Nikolićeva zbog svojih reakcija, koje su po Majinom "skromnom dramaturškom mišljenju" preterane. Međutim, s obzirom na to da je Nikolićeva zvezda rijalitija, Maja Volk ipak sumnja u to da će ona da osvoji najmanje glasova publike.

Ava i Željko

Hoćemo li gledati ove scene?

Željko je izjavio da ako večeras izađe njegov brat Žarko, kuća će biti prazna.
Boban nema tremu, jedino ga hvata nervoza zbog drugih koji šire i emituju svoju nervozu i veruje da bi večeras, pored njega, Sindi, Top ili Maja Volk mogli da napuste kuću.
- Sindi, zato što bi bilo pravedno i korektno da, posle sukoba sa Nevenom, i ona napusti kuću na Košutnjaku, a tog su mišljenja i drugi ukućani. Top i Maja Volk se ne snalaze najbolje u rijalitiju, često se povlače, nisu u interakciji sa drugim ukućanima, a divni su ljudi. Oni su nekako nevidljivi -  rekao je Boban.

Ukućani koji imaju imunitet su pozvani u ispovedaonicu. Veliki brat ih je podsetio da treba da odluče kome će ići novac od glasanja za izbacivanje.

Pratite uživo na našem portalu izbacivanje iz kuće Velikog brata.

Pored izbacivanja, kako Marijana navodi, očekivaće nas razna iznenađenja, a jedno od njih biće razgovor o seksu i apstinenciji u Kući.

Trenutno imamo priliku da gledamo pregled jučerašnjeg dana. Maja i Slavko pričaju o letovanju, a Nikolićeva govori Slavku da će verovatno biti u Crnoj Gori, verovatno planira da se nađu. Vendi to odmah prenosi ostalim ukućanima.

Maja Nikolić

Maja Džeger Nikolić

 
- Mogu li ja da ne budem tema svih pričanja u Kući, pa toliko mi dižu reklamu da kad izađem odavde ima da budem Mik Džeger - konstatovala je Nikolićeva jer je čula da Boban priča o njoj.

Marijana se obraća ukućanima.
- Nekog će ova divna publika sačekati večeras, ali nije još vreme za to.

Voditeljka je pitala pobednike "Beosonga" da li su odlučili kome će ići novac od glasanja. Soraja je predložila Dom za decu ometene u razvoju u Veterniku, a Slavko je predložio da daju novac Srpskoj pravoslavnoj crkvi, jer je vreme posta, pa da oni novac daju deci na Kosovu. Marijana je predložila da se novac podeli u obe ustanove, ali još će o tome odlučiti.


Izbacivanje u toku

Izbacivanje u toku

 
Nevena je rekla da oprašta, ali ne zaboravlja, da pošto je Nevena otišla i Aneta se promenila, pa je situacija u kući malo bolja.

Boban je rekao Soraji
- Zamisli da ti je majka Maja Nikolić
- Zamisli ti da ti je sin Boban, odgovorila je Maja
- Pa ja bih baš voleo da imam sina kao što sam ja, Boban se smeškao
- Pa i ja bih volela da budem majka svojim sinovima, Maja je ponovo "prosula" svoje bisere i sve prisutne šokirala izjavom, dok Top priznaje u ispovedaonici da beži od Maje po kući.

Izbacivanje u toku

Četiri godine bez seksa: Maja Volk

Trenutno nas Veliki brat podseća na sve vrele scene između ukućana. Od maženja Ave i Uroša, Ave i Željka, masiranja između Slavka i Bobana, do Bobanovih mokrih peškirića i Vendine banane među nogama. 

Došli smo do razgovora o seksu i apstinenciji. Marijana je pitala neke ukućane o njihovim potrebama.

- Ja sam ženi obećao da ću masturbirati ispod jorgana. A Vendi je ponudila da mi olakša i toliko me je uzbudilo to što mi je rekla da sam u tome uspeo. Rekao je Milić.


Neizvesnost raste

Neizvesnost raste

 
- Ja sam u apsitenciji već 4 godine, Alma sam rekla da ću čekati do kraja života, tako da moja apstinencija nema veze sa trenutnim okolnostima. Bila je iskrena Maja Volk.

- Ja nemam potrebu da to delim sa javnošću i ne želim da pričam o mojim seksualnim potrebama. Izvinite! Rekao je Slavko, na šta je Marijana dodala "Ima slike, nema ton".

- Dušo ja seks toliko imam izvan kuće da mi ovo dođe kao odmor, bio je iskren Boban.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP