Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

NIKOLIĆEVA SADA TVRDI DA NIJE IŠLA POD NOŽ

Maja ne zna kakve su joj grudi?!

Autor: A. Veljković | 11.04.2013 - 22:29:00h | Komentara: 1

Ako je neko sumnjao u onu narodnu “u laži su kratke noge”, sada je dokazano da je stara poslovica i te kako istinita. Naime, Maja Nikolić je ukućane “Velikog brata” pokušala da ubedi kako su njene grudi prirodne, očigledno zaboravivši da se svojevremeno hvalila kako je među prvima na estradi ugradila implantate!

Sad: „Napupela“ Maja

Sad: „Napupela“ Maja | Foto: Zoran Ilić

- Na Avi se jasno vidi da ima silikone, ima ožiljke ispod grudi. Pa valjda ste videli. Moje su grudi prirodne - rekla je Nikolićeva, međutim, najbolji dokaz za njenu nepovezanu priču jesu fotografije pevačicinih grudi od pre nekoliko godina.

Aneti dala da joj opipa dojke!


Kako bi zvučala što

uverljivije, Maja je dozvolila Aneti da joj opipa grudi i uveri se da su dar majke prirode:
- Pa evo, Anetu sam zvala da pipne kad sam bila ispod tuša, bila je šokirana i rekla: “Pa stvarno nemaš silikone” - ispričala je pevačica ostalima.

S obzirom na to da slika govori više od svake njene reči, možemo da primetimo da je Maja ranije bila bez bujnog poprsja i da je onda, kada je htela da ima veće poprsje, morala da koristi pušap brushaltere kako bi izgledala onako kako želi.

Da stvar bude gora, Nikolićeva je tokom svoje dugogodišnje karijere nekoliko puta menjala ploču kada su u pitanju njene grudi, pa je tako svojevremeno na festivalu u Zrenjaninu ponosno izjavila kako je ugradila silikone.

- Ugradila sam silikone i to sam prva uradila na našoj estradi. Posle mene su još mnoge poznate žene krenule sa korekcijom grudi - rekla je Nikolićeva za portal “balkanmedia.com”, a da nevolja bude veća, pre toga je narodu servirala priču koju naravno niko nije uzeo za ozbiljno - da su joj se grudi povećale vizuelno zbog dijete koju je držala, pa je smršala svuda osim u tom predelu. Uverljivo, nema šta.

Nekad: Grudi u senci šljokica

Nekad: Grudi u senci šljokica | Foto: Miroslav Petrović

Maja: Visoke tonove izvlačim iz guze!

U želji da pojasni svoj talenat i tehniku pevanja, Maja je ukućanima “Velikog brata” ispričala kako izvlači visoke tonove.
- Kad pevam visoko, ja moram odavde da izvučem (pokazuje na stomak), a da bih pevala toliko visoko, moram iz guze da izvučem - rekla je u svom stilu Nikolićeva.

Poslednji komentari
  • JA* Vreme: 12.04.2013 06:07h

    Kada bi to bila jedina laz,lako bi ona ............zena je ogrezla u lazi a onda mrtva hladna pocne da place kako svi drugi lazu samo ona ne ......fujjj !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP