Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

PEVAČICA SE IZJADALA UKUĆANIMA KAKO PROLAZI KROZ TEŽAK PERIOD

Maja Nikolić:
Mama mi umire!

Autor: A.V. - S.A. | 15.04.2013 - 13:20:00h | Komentara: 2

Dok u rijalitiju “Veliki brat” Maja Nikolić peva svakodnevno, njeno ponašanje je samo maska za tugu koju nosi jer je, kako je sama kroz suze rekla u subotu uveče, njena majka na samrti. Naime, Nikolićeva je u jednom momentu zaplakala u spavaćoj sobi i otvorila dušu Topiću i Slavku.

Maja Nikolić

Mnogo se potresla: Maja Nikolić | Foto: Oksana Krutenjuk 

Pop pevačica je kroz suze ispričala da je, dok ona sedi u rijalitiju, njenom roditelju ostalo još mesec dana života

- Mama mi je u bolnici, pre tri dana je imala operaciju. Volela bih da budem uz nju ovog momenta. Mama mi ima još mesec dana života. Zato želim da idem - rekla je Maja, koja je ipak odlučila da ne bude uz svog roditelja u poslednjim danima života.

Njene reči Slavko je podelio sa ostalim ukućanima, a Vendi je čuvši to burno regovala jer smatra da niko ne može da daje prognoze koliko će nečiji život trajati.

Podsećanja radi, naš list je svojevremeno objavio da je zdravlje Majine mame Slavice narušeno.

- Majina majka Slavica je već nekoliko meseci bolesna i u bolnici je u Nišu. Ima bakteriju u plućima, a lekari to nikako ne mogu da saniraju. Nije baš dobro, ali Maja je išla da je poseti pre ulaska u šou „Veliki brat”. Kad se vratila, rekla je da joj je majka loše. Njeni su razvedeni, a brat joj je u Austriji, pa stvarno ne znam ko brine o njenoj majci - rekao je tada izvor blizak Nikolićevoj, a potvrdu o lošem zdravstvenom stanju dao nam je i Majin kum Graja. No, sve ovo je demantovao pevačicin brat Marko.

Marko i Maja Nikolić

Majin brat Marko je pre samo nekoliko dana pričao da je njihovoj mami bolje

- Istina je da je mama bila u bolnici, ali je sada kod kuće i zdravstveno je mnogo bolje. Posećujem je svake sedmice iako živim u Beču, a najveću podršku joj pružaju Majin i moj tata Novak, kao i njene sestre i prijatelji iz Niša. Svi zajedno gledamo Maju u kući Velikog Brata i navijamo za nju - rekao je tada Nikolić.

U želji da saznamo da li Maja ima netačnu informaciju ili je pak došlo do pogoršanja zdravstvenog stanja njihove majke, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Markom na redakciji poznati broj telefona, ali nam to nije pošlo za rukom do zaključenja ovog broja.

Maja: Marko Kon je smrad!
Pop pevačica uvređena je jer je na „Balkan song kontestu“ od muzičara Marka Kona dobila samo jedan poen. Ona je pred ostalim ukućanima rekla da je razočarana u nekadašnjeg saradnika.

Marko Kon

Marko Kon | Foto: Z. Ilić

- Marko Kon je smrad, radio mi je deset aranžmana i neće više nikad. Dao mi je jedan bod, a radio je za mene. „Zajdi, zajdi“ nije hit, kao ni pesma „Zbunjena“, one nikada nisu prošle - prokomentarisala je Nišlijka, a onda se osvrnula na Marijanu Mičić, koja je, kada je Maja izvela numeru „Zajdi, zajdi“ i rekla da je tu pesmu posvetila majci i da je tom prilikom pozdravlja, uz osmeh komentarisala: „Pozdravljam i ja svoju majku.“

- Nije smela tako da reaguje. Osetila sam cinizam kada je to izgovorila, htela je da bude duhovita, ali joj nije pošlo za rukom - odbrusila je Maja.
Pozvali smo kompozitora da čujemo njegov komentar na izjave pop pevačice, koji nam je kratko rekao:


- Ja nisam bio jedini član žirija. Mi nismo ocenjivali ko kako peva, već ko je najzabavniji. Produkcija neće objavljivati pojedinačne glasove, a ni ja vam neću to reći, samo ću napomenuti da Maji i Miliću nisam dao najmanje bodova.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 16.04.2013 01:51h

    ako je zaista tacna informacija,a ona usla u vb,definitivno nije normalna. ne mogu poverovati da se na taj nacin slihta za glasove...

  • Bobo Vreme: 16.04.2013 12:38h

    Neverujem da bi se time sluzila. Pisalo se o njenom ulasku u kucu da zaradi novac za majcino lecenje. U odnosu na druge ona je prava hriscanka.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP