Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

SLAVKO LABOVIĆ TVRDI DA JE NAJAVIO SEKS SA NIKOLIĆEVOM IZ ŠALE

Maja se uhvatila za moj penis!

Autor: S. Arsić | 03.05.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Crnogorski glumac Slavko Labović kaže da ga Maja Nikolić, s kojom je imao dosta sukoba u “Velikom bratu”, podseća na tasmanijskog đavola, kao i da ne zna šta je pevačica htela da postigne baveći se njegovim penisom.

Ne odstupa od svojih  stavova: Labović

Ne odstupa od svojih stavova: Labović | Foto: RAS

- Maja Nikolić je pevanjem izludela sve ukućane i ona je to namerno radila. Ona dobro peva, ali ume da pretera. Kada sam rekao da ću imati odnose sa njom kad izađemo, to sam namerno uradio zbog šoua.

Ona je kasnije preterala. Prihvatio sam neke šale s njom, ali Maja je prešla granice i nije mi prijala ta šala. Kada sam je ostavio pred oltarom, to sam uradio kako bih je odgurnuo malo od sebe. Danima sam razmišljao o tome i samo sam želeo da je postavim na njeno mesto.

Izluđuje  ukućane: Maja

Izluđuje ukućane: Maja | Foto: Oksana Krutenjuk

Odabrao sam Vendi, koja je veoma inteligentna žena, mnogo više od Maje. Kada sam je ostavio na zadatku, Maja je počela da se bavi mojim penisom. Ne znam šta je želela da postigne time, što se uhvatila za njega. Ona stalno priča o sinovima i nije mi jasno kako će ih pogledati u oči kad stalno priča o penisu.
Maja je kao tasmanijski đavo, šiba i stvara konflikte - izjavio je Labović, koji je najpoznatiju kuću u Košutnjaku napustio u majici na kojoj je ispisano “Kosovo je Srbija”, a na pitanje da li je to namerno uradio, Slavko je odgovorio:

- Jesam. Ja sam jednom u kući obukao majicu s natpisom “Kosovo je Srbija” i zbog toga nisam imao baš prijatan razgovor sa Velikim Bratom. On smatra da je to politika, ja ne smatram. To je moj stav i moje mišljenje, a ja imam pravo da iznesem mišljenje - tvrdi glumac, koji smatra da Ava ima taktiku i da nije zaljubljena u Željka.
- Ava nije zaljubljena u Željka. To je taktika i ona hoće da skrene pažnju na sebe - izjavio je Slavko Labović.

I šlag može da povredi

I šlag može da povredi

Soraja raskrvarila usnu Maji!


Javne nominacije koje je ukućanima omogućio Veliki Brat tako što će željenog kandidata za izbacivanje svako od učesnika moći tortom da pogodi u glavu, zamalo je doveo do tuče između Soraje Vučelić i Maje Nikolić, kada je starleta iz sve snage zalepila tanjir pevačici na lice i tako joj rascepila usnu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP