Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

PEVAČICINA MAMA SLAVICA VEĆ MESECIMA BOLUJE U NIŠU

Maja u VB, majka joj u bolnici!

Autor: D. Petrović | 06.04.2013 - 08:02:00h | Komentara: 2

Dok Maja Nikolić u kući Velikog Brata provocira učesnike i vreme provodi svađajući se sa većinom stanara kuće rijalitija na Košutnjaku, njena majka Slavica leži u bolnici u Nišu, gde se već duže vreme leči od bakterije koja joj je napala pluća!

Zabrinuta za majčino  zdravlje: Nikolićeva

Zabrinuta za majčino zdravlje: Nikolićeva | Foto: Oksana Krutenjuk

Kako „Alo!” saznaje, pevačica je posetila majku pre ulaska u kuću Velikog Brata. Izvor blizak pevačici otkriva da ona mamu Slavicu nije ostavila u baš dobrom stanju.


- Majina majka Slavica je već nekoliko meseci bolesna i u bolnici je u Nišu. Ima bakteriju u plućima, a lekari to nikako ne mogu da saniraju. Nije baš dobro, ali Maja je išla da je poseti pre ulaska u šou „Veliki brat”. Kad se vratila, rekla je da joj je majka loše. Njeni su razvedeni, a brat joj je u Austriji, pa stvarno ne znam ko brine o njenoj majci - otkrio nam je izvor.

A da je Majina majka zaista bolesna, potvrdio nam je i kum kontroverzne pevačice, kompozitor Vladimir Grajić Graja, koji dodaje da zaista ne zna mnogo o njenoj situaciji jer nisu više tako bliski.

- Maja i ja se ne viđamo često u poslednje vreme, ali znam da joj je majka bolesna. To je sve što znam, ne znam kako je - rekao je Graja za „Alo!”.
U želji da saznamo više o bolesti Majine majke, pokušali samo da kontaktiramo i sa njenim bratom Markom, ali nam se on do zatvaranja broja nije javio na telefon.

Majin mlađi sin pripao ocu!


Pokušali smo da saznamo i ko vodi brigu o maloletnim sinovima Maje Nikolić dok ona provodi vreme u „Velikom bratu”, a izvor blizak pevačici nam je otrkio da je mlađeg sina, šestogodišnjeg Lazara, sud dodelio ocu, Vuku Kandiću.
Nikolićeva ima dva dečaka: Novaka (15), kog je dobila u braku sa muzičarem Mirkom Šćepanovićem, i Lazara (6), iz zajednice sa Vukom Kandićem.
- Kada je ušla u šou „Veliki brat”, starijeg sina je ostavila kod svog oca, a mlađi je kod njenog bivšeg supruga Vuka, jer mu je sud i dodelio malog Lazara. Dakle, ima ko da brine o njima - rekao nam je izvor.

Poslednji komentari
  • anna Vreme: 06.04.2013 12:14h

    sama privlaci samo nesrecu toliko zla u jednoj osobi neverovatno je samo je izbacite molim vas da gledamo na miru

  • JA* Vreme: 07.04.2013 06:48h

    Naravno, sta ocekivati od jedne lazne vernice nego da u vreme posta bljuje gadosti, ostavlja bliznje i ne vodi racuna o njima .......CCCCCC ! Crna joj je dusa !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP