Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

LJUBAVNA PRIČA

Maja Volk: "Čekaću
ga do kraja života!"

Autor: Puls | 13.04.2013 - 15:50:00h | Komentara: 4

Maja Volk je u ispovedaonici ispričala svoju nezavršenu ljubavnu priču koja traje već trideset godina, i koja svakoga gane do suza.

Maja Volk

Maja Volk uplakana

Ona je otvorila dušu i priznala ko je ljubav njenog života, i šta je inspirisalo da osmisli nastup za njenu i Topovu numeru.
Vratila se u studentske dane kada ga je upoznala, i poverila se da je bio mangup sa beogradskog asfalta, šest godina stariji od nje, dugogodišnji student farmacije, i da je prvi narodnajk čula od njega, dok je ona bila dete pod "staklenim mocartovim zvonom". Maja ja rekla da su se razišli zato što je ona želela još da istražuje. Nakon njenog povratka iz Australije, rešila je da se uda za njega, ali, ne znajući da se u međuvremenu oženio. On je dobio decu, ona je dobila troje. Kasnije je on emigrirao za Novi Zeland.
Posle mnogo godina, nakon drugog braka i tri deteta, sreće se ponovo sa Dušanom.
"Ulazi jedan sedi čovek koga nisam prepoznala, ali u džemperu koji sam ja isplela pre trideset godina... i onda se desi knedla u grlu kao i sada. I ridamo svi, moja ćerka, njegova ćerka, cela kafana...", evocira uspomene Maja na taj susret, i nastavlja da joj se poverio tada da je hteo da promeni ime u Almo, što na španskom znači duša, kako ga je samo ona zvala, jer su stranci teško izgovarali Dušan.
Maja je u međuvremenu dobila rak, a Dušan se vratio na Novi Zeland. Kasnije joj je pisao, uporedivši je sa ogromnim dijamantom s kojim ljudi ne znaju šta će, na šta Maja konstatuje: "Niko ne zna šta će sa mnom, mnogo me ima!"
"Čekaću ga i u devedesetpetoj i u stotoj, do kraja života!"  rekla je ona.
Maja je rekla da niko osim Topa ne bi mogao da izvede takav nastup, i dodala da su njih dvoje ostvarili prijateljstvo koje će da traje i posle rijalitija. Takođe, izrazila je želju da upozna Topićevu ženu Biljanu, za koju veruje da je divna osoba, i da njihove porodice grade prijateljstvo.
Ona je u Topiću našla pravog sagovornika, jer je kako kaže divan, obrazovan, inteligentan, a i podseća je na Alma iz mlađih dana.
"Top je pevao Biljani, ja sam pevala Almu. Glumački smo to odigrali kako treba", kaže Maja i dodaje da joj jedno nisu jasni brodovi na sceni, na šta "Veliki brat" odgovara: "Život je more Majo".
Maja završava svoju ispovest pitanjem: "Jesi pustio suzu?", uz odgovor Velikog brata: "Veliki brat će to zadržati za sebe".
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 13.04.2013 16:25h

    apsolutno romanticno

  • marijana Vreme: 13.04.2013 16:37h

    U pocetku mi je ova zena bila simpaticna a sad mi toliko ide na zivce svojom patetikom i pricama da je to strasno, u stanju je sve da unovci...

  • RACA Vreme: 13.04.2013 18:15h

    Mislim da zaista postoje tako velike ljubavi. To je najpre ljubav a ako se ne ostvari onda je to ceznja.Ko zna kako bi to izgledalo da su ostalu zajedno,Mozda bi to izgubilo na jacini.Ovako........

  • Marko Vreme: 13.04.2013 21:51h

    ...ridaju i onih 5 iz grupnjaka...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP