Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

POD UTISKOM VELIKOG BRATA

Maja Volk: Još se nisam probudila iz ružnog sna!

Autor: A. O. | 07.05.2013 - 12:41:00h | Komentara: 12

Poznata voditeljka Maja Volk još uvek je pod utiskom Velikog Brata, a podelila je to sa svojim fanovima na Tviteru.

Maja Volk (54)

Maja Volk

Poslednji komentari
  • Djordje Vreme: 07.05.2013 13:13h

    Sama si se uspavljivala. Ko te je terao da ides u VB?

  • mima Vreme: 07.05.2013 13:17h

    Ko Vas je terao da idete tamo. Svi ste postali "a l a v i", a Vi Majo, trazili ste preko hleba pogacu. Tako Vam i traba, te nemate pravo da "kukumavcite". U mojim ocima ste se SROZALI nacisto! Da sam na Vasem mestu, postidela bih se!

  • dance Vreme: 07.05.2013 13:34h

    gospodjo volk, krajnje neprimereno vasim godinama, vasem statusu, a I vrlo ponizavajuce, u odnosu na citaoce je vase komentarisanje na kraju,,balade,,!vas boravak u tom asocijalnom ambijentu je veliko razocarenje za mnoge vase postovaoce! nemojte molim vas da opravdanje trazite u vasem,, nekom naucnom radu,,! da li ste zeljni takve afirmacije, da li ce vam biti svejedno kad se pojavite pred vasim studentima koji se stide svoje profesorke?! sto se mene tice , stavila sam vas na marginu tj.najnizu lestvicu , dakle, nisam vise vas postovaoc, jer ste me ubedili da je vas ,,zdrav nacin zivota,, obicna besmislica , tj. samo potreba da budete ,,vazna,, medijska licnost. tuzno!!!!

  • helloooo Vreme: 07.05.2013 14:30h

    Znacemo da ste se probudili ako utvrdimo da je 1. Vas SUPER ego izgubio ovaj atribut 2. Vasa infantilnost milo dete u sebi koje negujete i za druge, a ne decja podmuklost 3. Vase JA, nase VI 4. Vasa zrelost i lepota pedesetih, a ne zelja da se takmicite u igrama sa decom 5. Vasa zdrava hrana (koju BTW i ja koristim godinama) zelja da i ostali zive zdravo, a ne pakovanja "Ovo sam JA" 6. Vasa prica o Almu, briga za Alma, a ne dokaz sebicluka kako se bahato ostavlja ljubav kada je tvoja i trazi nazad kada vise nije tvoja 7. Kada zaljubljenim ocima prestanete da gledate coveka kome se divite sto je zaljubljen u svoju zenu 8. KOnacno, kada saznamo da imate nekoliko doktorata i da radite "na cetiri univerziteta u cetiri zemlje", na osnovu Vase mudrosti, a ne tako sto pokazujete biser i kazete "Ovo je biser" Da redjam jos....bilo bi mnogo toga JA,JA,JA,JA.JA

  • Mladjan Kundacina Vreme: 07.05.2013 14:55h

    Maja Volk je moralni pobednik Velikog Brata. Ona je u odnosu na ostale ukucane ARISTOTEL. P.S. Za divno cudo ukucani se ipak nisu poubijali kao sto sam ocekivao. Ja nisam redovno pratio show ,samo sam se povremeno ukljucivao da proverim da li su se ukucani poubijali,i da li je neko preziveo. Maja Volk je jedva izvukla zivu glavu,mogla je da iskrvari ,posto ju je jedna mentalno nestabilna osoba pogodila "letecim" tanjirom... Ceo show je dno dna,to je klasicno ispiranje mozga sirokih narodnih masa kojima se nudi jeftina zabava. Po mom misljenju taj show treba zabraniti jer je ispod svakog (umetnickog) nivoa . Na skali ocena od 1 - 10, gde je 1 najniza,a 10 najvisa ocena,ovaj show zasluzuje ocenu-MANJE OD NULE! Kakvi su Vasi utisci,sta Vam se dopalo,a sta nije?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP