Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

TOTALNO RASULO

Masovna svađa i
umalo dve tuče u
kući Velikog brata!

Autor: | 19.04.2013 - 14:57:00h | Komentara: 4

Zadatak Sulejman, kao da je probudio sve ukućane koji su kroz svoje uloge počeli jos vise da se otvaraju i otvoreno govore jedno drugima sta misle! Tako da ni jučerasnji dan nije prosao mirno. Svađa je bilo na svakom "ćosku", nema ko se ka kim nije posvađao.

Ava i Željko

Slavko koji se posvađao sa blizancima, dugo očekivani direktni konflikt između Vendi i Maje Nikolic, Ava i Zeljko koji počinju ozbiljno da ratuju, naravno Milić i Maja Nikolić.

Maja dolazi u kuhinju i kreće da dobacuje Miliću koji momentalno reaguje i kaze:
"Slušaj ti nedonošče, škartu ne uzimaj me u usta, septička jama", Maja mu odgovara "Ne truj moju okolinu".
Maja po ceo dan ide za Slavkom i priča kako se neće udati za njega ako Nigar kalfa (Milić) bude na venčanju. Slavko se žali Velikom bratu da ne zna šta će sa njom više, da je puna mržnje i da samo unosi nered u carstvu, da hoće sve da pogubi i da on to nece dozvoliti.

Vendi i Maja Nikolić

Vendi je dobila tajni zadatak da opstruira venčanje između Slavka i Maje Nikolić ali da niko u to ne sme da posumnja pa ni Slavko. Dok su ukućani gledali seriju kako bi se što bolje uputili u svoje likove, nastaje opšta svađa!

Maja Nikolić prokomentarisala je kako je Ajsa u seriji mnogo mlađa nego njihova Ajsa, na šta je Vendi krenula da se dere na nju da začepi usta, da je majmun i da treba da ide kod Vuka Bojovića u zoo vrt.
Vendi je odmah krenula da psuje Maju i rekla je kako je Maja Volk za nju doktor nauka i u jednom trenutku pljunula ispred Maje Nikolić na šta je Aneta rekla kako joj to ništa ne vredi jer je ona navikla da je pljuju.
- Ne kenjaj više, ne jedi govna i ne seri, majmune jedan blesavi, idi u zološki vrt kod Vuka Bojovica, majmune jedan - poručija je Vendi Maji na šta joj je ona odgovorila: "E bas neću da prekinem".
Vendi je zatim stala ispred Maje kako ne bi mogla da gleda seriju!
Tu nastaje opsti metež, Vendi kreće da prebacuje Dragutinu i Slavku što nije odbranio Maju Volk, Slavko kreće da napada blizance jer je Željko uzeo Sultanovu kapu i počeo da udara u bubanj i da viče pala vlast, Aneta takođe tvrdi da je Dragutin trebao da odbrani Maju Volk, Dragutin kaže da jeste samo je to uradio tiho.

slavko Labović

Slavko Labović

Slavko je strašno razbesnelo to sto je Željko uradio i krenuo je da vređa blizance da su pičk*ce i miševi, čak je u jednom trenutku izbio iz ruke bubanj Željku, na šta ga je "Veliki brat" odmah pozvao u ispovedaonicu i upozorio!

Slavko Labović

Željko se takođe svađa sa Avom i rekao joj je da zna da je rekla Urošu da je prati i da će da doguraju daleko.

- Isto i sa njim si drmala ćebe da bi pomislili da se desio sex - tvrdi Željko.
Ava mu je odgovorila da je jadno njegovo razmišljanje i tražila da joj se on više ne obraća, zahvaljujući mu se na svemu.

Slavko Labović

Željko je onda pitao da li mu se zahvaljuje zato što joj je pala uloga. Ava mu je odgovorila da su mu drugi napunili uši.

Želljko je zatim optužio da je okrenula priču da bi on ispao budala, Ava kaže tada da je njena savest čista i da može da ga pogleda u oči. Zeljko joj kaže da ima ulogu glumice urlajuć jedno na drugo.
  • Ava i Željko | Foto:
  • Ava i Željko | Foto:
  • Ava i Željko | Foto:
  • Ava i Željko | Foto:
  • Ava i Željko | Foto:
  • Ava i Željko | Foto:

Ava tada pokušava da ga isprovocira i kaze mu da je udari, Željko joj kaže da nije glup i da neće nasesti na to.

Vendi je gledajući tu scenu izjavila da je Ava htela sa njima da manipuliše i da za to nema pravo. Milić je branizi kaže da ona ima pravo na to.
Vendi tada zaključuje da neće da bude u sluzbi prevaranta i objašnjava Dragutinu šta se desilo i da ona zna nešto više od njega.
Soraja kaže da ga Ava opet uvlači, Željko tvrdi da je pametniji od nje i da neće moći da ga zaj*be. Željko u ispovedaonici priča da je Avin zadnji pokušaj da je sj*be bila njena provokacija kada je rekla da je udari.
Kaže da se danas svađaju u kući zato što su on i Žarko u kući koji najviše mrze neiskrenost i loše ljude.Vendi savetuje Anetu i Žarka da ne daju minutažu Avi i da je pretvore u nevidljivu maglu i da će to biti i njihov i Željkov uspeh.
 
Poslednji komentari
  • ama Vreme: 19.04.2013 16:04h

    Užasno. znam samo da cu glasati za Avu... :)

  • gavrilovic Vreme: 20.04.2013 03:10h

    Pa za koga drugog?Necu valjda za onu jadnu Ekremovu devojku.

  • Lana Vreme: 20.04.2013 07:07h

    Maja Volk : - AVA ZIVI U RIALITIJU ! To mnogi ne mogu da shvate , nazalost .

  • hjk Vreme: 20.04.2013 11:11h

    nakon noćašnjeg prenosa bilo bi me strah zaspati u sobi sa Avom...ono je strašno...koja transformacija...ni traga od one slatke naivne iskrene curice....zver..fuj

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP