Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

SUPRUZI FARMERA NE SMETA NJEGOVO MAŽENJE SA STARLETOM

Mikijeva žena: Moj muž se igra sa Seksi Sandrom!

Autor: Aleksandra Veljković | 20.04.2013 - 22:30:00h | Komentara: 2

Laki peting ispod pokrivača koji se dogodio između Sandre Valterović i Milana Obradovića uopšte nije uznemirio njegovu suprugu Milicu! Iako je pomenuti dvojac proveo noć u istom krevetu, a folk pevač dobrano ispipao mlađanu starletu po međunožju, Mećavina lepša polovina Milica Obradović kaže da je sve to igra i da njoj to ništa ne smeta!

Zaigrao se: Miki Mećava

Zaigrao se: Miki Mećava

- Šta ja znam, meni tu ništa ne smeta. OK mi je sve to jer je igra. Ne mislim ja da je tu ljubav između njih. Pa naša ćerka ima 23 godine i baš zato mi je smešno sve to - kaže Milica za “Alo!” i dodaje:


Nije se bunila zbog maženja: Sandra Valterović

Nije se bunila zbog maženja: Sandra Valterović

- To je šou, ali ne verujem da je zbog toga to uradio, sigurna sam da se dogodilo spontano. Samo oni znaju zašto su to uradili. Možda su se samo zezali - rekla nam je supruga Mikija Mećave.


Tolerantna: Milica Obradović

Tolerantna: Milica Obradović

Milica kaže da nema nikakve zamerke na ponašanje svog muža na imanju, kao i da joj ne smeta što on često masira žene po kući:


- Kakav je na farmi, takav je i kući. On je dobar i vredan čovek. Meni ne smeta i to što masira žene tamo, jer jako dobro to radi. Možda će i muškarce da masira, nikad se ne zna, ali zašto bi mi to smetalo? Znate kako, ako između njega i Sandre bude nešto više od ovoga, tada me okrenite, možda će mi se mišljenje promeniti. Za sada se ne ljutim i ne smeta mi - zaključila je Obradovićeva.

Pipkali se ispod pokrivača: Sandra i Miki

Pipkali se ispod pokrivača: Sandra i Miki

Podsećanja radi, u noći između četvrtka i petka Seksi Sandra je završila kod Mikija Mećave u krevetu i tom prilikom su se mazili ispod pokrivača. Kamere su zabeležile trenutak kada su se otkrili ispod pokrivača, gde se videlo da su starleti sevnule tange, a folk pevaču ruka završila u predelu njenih butina.

Poslednji komentari
  • Gledalac Vreme: 21.04.2013 12:46h

    Hajde poverujmo, da joj nesmeta iako imaju cerku Sandrinih godina, govori li vama to nesto ? Koliko god rijaliti bio, pa malo cudan nacin za zezanje, gospodja Milica ocito opravdava muza, jer mu Sandra cerka moze biti, malo degutantno sta sve covek nece cuti, ko je toliko savremen, da mu ovo normala. Pitam se, da Era to radi sa Mikijevom cerko, dali bi komentar isti bio. kako god pao je mnogima Mecava u ocima, koliko god ga hvaliti , sta hvalite, sto smo videli, pa vi ste nastrani i bolesni.

  • nedjo Vreme: 21.04.2013 19:21h

    samo gi pipkaj miki

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP