Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

ZAVOĐENJE REDA

Milić postao sudija!

Autor: A. O. | 20.04.2013 - 14:41:00h | Komentara: 0

U kući "Velikog brata", u toku je zadatak "Suđenje", za sudiju je postavljen Milić, dok mu Top pomaže u odlukama. Suđenje se odvija u dnevnoj sobi i počinje izlaganjem činjenica.

Milić Vukašinović

Postao sudija u kući Velikog brata: Milić Vukašinović

Optuženi, u ovom slučaju Mehmed (Željko), i Hurem (Maja Nikolić) će izabrati svedoke sa kojima će pripremiti odbranu. Optuženi imaju po pet minuta za svoje izlaganje. Svaka strana ima svog svedoka odbrane i svedoka optužbe.

Prvostepena kazna će biti direktna nominacija, dok su ostale kazne nešto blaže, pa podrazumevaju zabranu nominacija u narednim nedeljama.

Maja Nikolić je svoje vreme iskoristila zahtevajući od "Velikog brata" sankcionisanje, jer smatra da je to bio fizički prekršaj od strane Željka koji je, podsećamo, prosuo času vode na nju dok je ležala u krevetu. "Jedna šerpa vode je isto što i jedna čaša", dodala je Maja.

Momenat nasilja!

Maja se osećala krivom zbog Maje Volk

Optuženi Željko je u svoju odbranu rekao da Maja već četiri nedelje svakodnevno "iz čistog mira" napada i psuje sve ukućane, što, kako kaže, nikako nije hrišćanski. "Šta bi bilo tek da nije imala te tablete za smirenje koje uzima u ogromnim količinama?! Možda bi poleteo nož?!", pita se on.

Nikolićeva je, potom, u svom izlaganju povodom optužbe za nanošenje povreda tanjirom, rekla da je ceo dan plakala i osećala se krivom, ali samo zbog Maje Volk. "Da me nisu polili vodom, sigurno to ne bih uradila", kaže Maja i nastavlja: "Tada sam u afektu htela da ga udarim tanjirom. Desna ruka mi je i inače jaka, trenirala sam. Maja Volk je kolateralna šteta, slučajno se desilo", rekla je Maja.

"Veliki brat" će na kraju suđenja da objavi sve kazne, a uvešće se i dodatna kazna u slučaju nepoštovanja suda.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP