Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

NOVAK I JELENA VEĆ NA MEDENOM MESECU

Mladenci na moru, Đokovići slave u Beogradu

Autor: | 14.07.2014 - 08:48:00h | Komentara: 3

Novak i Jelena Đoković juče su, posle pet dana svadbene ceremonije, otputovali na medeni mesec. Mladenci su odlučili da destinacija bude Mediteran kako bi i dalje uživali na moru, dok su za to vreme Dijana i Srđan Đoković u Beogradu nastavili da slave venčanje sina.

„Kupačice moja“:  Jelena i Nole sad mogu da se posvete jedno drugom

„Kupačice moja“: Jelena i Nole sad mogu da se posvete jedno drugom | Foto: Profimedia

Iako su planirali da svrate u Beograd, Nole i Jelena su juče u 13.30 privatnim avionom otišli direktno na medeni mesec, ali krajnju destinaciju otkrili su samo najbližima. Dvoumili su se između Italije i Grčke tako da su na jednu od ovih obala juče i sleteli, pa će konačno moći malo vremena da provedu sami. Kako saznajemo, novopečeni supružnici jedva čekaju da sumiraju utiske, jer su oduševljeni kako je protekla čitava ceremonija. Nažalost zbog Novakovog turnira u Kanadi koji startuje početkom avgusta, medeni mesec će trajati samo sedam dana, ali će to vreme iskoristiti na pravi način.


Novak i Jelena

Novak i Jelena | Foto: Profimedia

A dok su mladenci letali ka svojoj romantičnoj destinaciji, u Beogradu se nastavio tulum u restoranu „Novak“ jer su Novakovi roditelji gostili i nazdravljali sa prijateljima koji nisu bili na Svetom Stefanu. Kako saznajemo, zbog ograničenog broja gostiju nisu mogli da pozovu puno zvanica, pa su našli način da i sa njima podele najsrećniji momenat u životu.

Dijana i Srđan su ženidbu sina nastavili da slave u restoranu „Novak“

Dijana i Srđan su ženidbu sina nastavili da slave u restoranu „Novak“ | Foto: M. Mitrović

Novopečeni svekar i svekrva nazdravljali su u čast sina i snajke tokom čitavog dana, ali to definitivno neće biti kraj slavlju. Porodice Đoković i Ristić će i narednih dana gostiti sve one rođake i prijatelje koje nisu poveli u Crnu Goru.B. Radulović

Poslednji komentari
  • boki Vreme: 14.07.2014 14:03h

    Polako ali sigurno stvara se nova sapunica i u njoj snob do snoba. Nije mi krivo nego mi ovog naroda žao što je svim srcem uz njega a mora ovo da gleda. Neka ih kad im se posrećilo ali se par sklonite od očiju naroda pa da i dalje veruju da ste neko iz njihovog komšiluka.

  • maki Vreme: 14.07.2014 19:26h

    Vidi Srdje pusi Tompus a dojuce uvijao svilicu od kukuruza.

  • Nemanja Vreme: 15.07.2014 07:24h

    sto mi zanimljivi ovi komentari sta vas briga sta ko pusi, nek pusi covek kad moze i vi kao nebi da imate kesa sto da ne radio je tesko nekad sad moze da uziva i tacka nevidim zasto je snob ja bi prvi uzivao u zivotu da imam takvu priliku a siguran sam i da bi svi vi isto to uradili samo necete da priznate . . .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP